![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Ovako, otkako sam instalirao HP-ov printer i sve pripadajuce drivere, kod startanja racunara, normalno pojave se procesi u taskbaru ali bez username-a (system, network service, local service, itd.) i sve je blokirano dobre 2 minute dok se ne procesi ne izlistaju kako treba. Uninstalirao sam printer i sve njegove drivere, cak i stopirao one HP servise, ali problem ostaje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 19.4.2007.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 158 puta na 92 poruka
|
![]()
Ja sam kupio novi stampac hp 1018 pre nekoliko meseci i sve mi fino radi.Mozda je ovo glup predlog,ali skini drivere sa njihovog sajta,em su noviji em nema sanse da imaju takve probleme sa zauzecem kao ovi tvoji sadasnji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
moze biti i do printera ali mislim ako imas dosta programa na Startup-u onda mu treba neko vrijeme da se digne fino da se oni izlistaju sada ne znam jel i prije trajalo tako dugo ili kada si ins. dri. za printer...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 11.7.2006.
Zahvalnice: 163
Zahvaljeno 182 puta na 147 poruka
|
![]()
Verovatno si mislio na Task Manager.
Elem, da bi video username u task manager-u mora da se podigne određeni proces (ne znam tačno koji i ne mogu da pogledam jer sam sad u "svetu slobode" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 82 puta na 67 poruka
|
![]()
Pogledaj da ti nisu isključeni Terminal Services (Control Panel -> Administrative Tools -> Services)
Ako stoji disabled, onda dvoklik, pa podesi na manual ili automatic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Task manager, tako je
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Pa,koliko ti se programa startuje sa Win-om!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
Sve moguce startup programe sam pogasio, dakle bez njih podize se 35 procesa na pocetku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
Cekaj,ti si deinstalirao HP Drivere i dalje imas problem sa Start-Up-om?!
![]() Inace 35 procesa u startu nije malo jer je XP skroz funkcionalan sa max 20 procesa a od programa samo zastita treba da je u Start-Up-u,naravno ako mislis da se brze podize Windows! Poslednja ispravka: Platinum (28.5.2008 u 11:47) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
|
![]()
Da printer je uninstaliran ali problem mi je ostao, sto se cijele te price tice, imao sam isti problem na svom drugom racunaru, i metodom eliminacije otkrio sam da mi probleme pravi software koj isam dobio sa TV karticom, i cim sam ga uninstalirao, problem je nestao, ali ovdje kad se rijesim drivera, problem ostaje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
|
![]()
Koji je model stampaca u pitanju?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Neotvaranje pojednih stranica na netu.. + procesi u task manageru... | BlondY | Kvarovi | 4 | 16.5.2008 9:19 |
Koji printer? | alendin | Ostale komponente | 13 | 25.9.2007 21:58 |
A3 Color Laser Printer | Renee | ŠDK - Ostale komponente | 7 | 7.7.2007 11:16 |
Procesi koji oduzimaju mnogo MB Rama | Milos Bozic | Operativni sistemi | 6 | 11.6.2007 17:41 |
hp printer. | alendin | Ostale komponente | 3 | 15.4.2007 21:04 |