![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 4.3.2007.
Zahvalnice: 36
Zahvaljeno 12 puta na 11 poruka
|
![]()
Pozdrav ,
Kada ukljucim comp odma nakon pojavljivanja desktopa pojavimi se error "FUD.exe" to mi se pojavljuje u zadnjih 20 dana , nisam vidio nikakve promjene u radu compa. Ali evo danas se neshto cudno deshava znaci bilo koja applikacija\Softwer mi bagguje. Npr . pokrenem mozzilu firefox ukucam neki site odma mi izadje dont send \ send , ukljucim firewall (Comodo) odma izadje error , pa onda i za antivirus (McAfee) isto dont send \send. Pa kako kad iskochi koji error za explorer.exe , pa neki memory error , katastrofa... Pada li kome na pamet kako da popravim ovo ? ali da resenje nije format C i nova instalacija Win/a. Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
Pa mozes da uradis popravku onu pocetnu...
Da udaris windows repair,pa onda da ocistis registry,i na kraju da proveris makinu od spajvera. Ovaj fajl sto nedostaje i sto pravi greske,mislim da je to neki spajvercic ili virus koji je pojeo malo windows-a.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Član
|
![]() Citat:
Evo sad mi se pojavljuje DrWaston postmortem debugger...i zakochio mi je citav comp ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Windows Care 2 je dobar program uradi CLEAN sa njim,a za spajvere kao najpouzdaniji se pokazao Spybot-Search and Destroy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Član
|
![]() Citat:
iskljucio sam drwaston.exe is procesa i plavi error i restart... Odma poslije restarta kad se podigao win , Microsoft Windows Error... Ocigledno je format i nova instalacija jedino rijeshenje... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Skini i pokreni Hijack This
Pokreni Hijack This i klikni na scan. Sledece fajlove bi trebalo popraviti - R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://us.rd.yahoo.com/customize/yco...search/ie.html R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://us.rd.yahoo.com/customize/yco.../www.yahoo.com R3 - URLSearchHook: (no name) - {4D25F926-B9FE-4682-BF72-8AB8210D6D75} - C:\Program Files\MyWaySA\SrchAsDe\1.bin\deSrcAs.dll O2 - BHO: (no name) - {4D25F921-B9FE-4682-BF72-8AB8210D6D75} - C:\Program Files\MyWaySA\SrchAsDe\1.bin\deSrcAs.dll Zatvori sve prozore osim Hijack This. Chekiraj probleme gore navedene i idi na Fix checked. Rebutuj se u Safe mod 2. Obrisi Rogue files Otvori Add or Remove Programs (click na Start -> Settings -> Control panel). Uninstall or remove Sledece - My Way Search Assistant Open Windows Explorer (desni klik na start i posle na explore). Nadji i obrisi folder C:\Program Files\MyWaySA Restartuj se u normal modu. To je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Evo reinstalirao sam Windows , onda sam instalirao drivere za graficku/maticnu/tastaturu/... i opet mi kaze na pocetak neki error "windows can not find \FUD.exe bla bla...
Onda kad se podigao Win , Windowsov firewall me je pitao da li da pustim "winload" ali tacno tad je izashao error u vezi "winload-a" , ja sam pritisnuo Unblock i Plavi error... evo iskljucio sam windowsom firewall , da ako sad bude u redu... P.s Radi se o originalnoj verziji Windows Xp-a (SP2) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku GeForce na korisnoj poruci: | ||
flamingos (7.4.2008) |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Sta je Plavi Error?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
Ma mislim na onaj "plavi ekran smrti" tako ga zovu , a nisam stigao da vidim sta je u pitanju jer je iskocio na "blic" ... Evo AntiVirus (BitDefender Total Security) mi je nashao 16 virusa u C:/Windows , nadam se da je to to
![]() Poslednja ispravka: GeForce (3.4.2008 u 20:28) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
Koliko particija imas?
Moguce je da na nekoj drugoj imas neku gamad... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
|
![]()
Imam 2 hard diska , na 1 imam ovu C , a na drugom D i E , ali na te particije su samo video clipovi i muzika... jer u zadnjih 20 dana nisam nishta stavljao u te particije... a mislim da je sva ova muka krenula poslije Intalacije SpyWare Doctor kad je on decetovao par fileova i obrisao ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]()
Prijatelju,izvini ja ne znam kako da ti pomognem,ovo je prvi slucaj na forumu za 2,5 godine koji ne mogu da resim...
Meni je stvarno zao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
|
![]()
A da li si prije te reinstalacije odradio format D i E diska?Ili samo reinstalacija bez formatiranja pomenutih diskova?Ako nisi formatirao i jos nisi stigao da "nabacas" programa poslije reinstalacije savjetujem ti,iskljucivanje sa interneta,formatiranje pa reinstalacija.Eventualni virus ne bi smjeo da ostane nepociscen osim ako se ne radi o virusu koji pored kompa napada i ljude...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|