![]() |
![]() |
|
Pravljenje igara Programski jezici, tehnike, alatke u službi pravljenja igara... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Kekule Mekule
|
![]()
Kao sto samo ime kaze potrebna mi je ideja za igru
![]() Nisam nesto inspirisan ovih dana tako da vas molim za pomoc. Sto se tice zanra igre ne bih da radim nista preterano komplikovano i slozeno (tj. RPG, RTS, avanture...) i ogranicavam se samo na 2d (non-isometric). Znaci nekakva platforma, pucacina i igre tog tipa dolaze u obzir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Jesi igrao nekad Bounce na telefonima?? Ako jesi, eto ti je ideja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kekule Mekule
|
![]()
E kako se ranije nisam toga setio! Koji sam ludak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 27.9.2007.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 46 puta na 42 poruka
|
![]()
Zanimljivo. Voleo bih da pokusham ali hocu da i meni bude interesantno.
Prvo,recimo da igrica bude crtez ( bukvalno crtez ) da vlada siva boja ( neshto kao crno-belo ali ne bash recimo boja grafita koji povlachish meko ). Da zanr bude platforma ili avantura ( ili oboje u jednom ) Da ja pravim prichu u stihu a ti izvlachish poente i nachine na koji izvesti prichu iz moje glave. Ako si zainteresovan javi bash ovde a ne na pm. Jer bi ( ako pristanesh ) SK bio najbolja publika da nas ohrabruje i pljuje i tako se moze provaliti jesmo li dorasli tome da neshto isteramo do kraja. Aj pa da vidim sha kazesh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Ubacite erotiku u igru. To uvek upali
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kekule Mekule
|
![]()
Sada trenutno radim Bouncer-a, zao mi je wolf mozda kasnije...
Za Bouncera mogu samo reci da ce biti malo teza igra zbog realisticne fizike (u 2d okruzenju naravno). |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ideja priče za avanturu | strucnomisljenje | Avanturističke igre | 14 | 2.1.2008 23:27 |
Hajde da napravimo igru... zez :) | Patton | Pravljenje igara | 96 | 3.4.2007 13:06 |
Kako da umrezim igru? | alien | O igrama uopšte | 2 | 24.2.2006 10:58 |
Jel ima iko ideju za igru... | ElastoManiac | Pravljenje igara | 20 | 11.1.2006 22:37 |