Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Phone Zone > Aparati i oprema
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 28.11.2007, 21:53   #1
sawitch
Član

Član od: 26.11.2007.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
Određen forumom Problem sa citanjem kartice...

Ljudi, imam problem:
Prodao sam Nokiu 6670 i ostavio sebi memorijsku karticu na kojoj su mi potrebne stvarcice. Ne znam koji je to tip mem. kartice, ali sam je sklopio sa nekim dodatkom tako da izgleda kao veca kartica i ubacio u laptop (citac kartica) i pojavio mi se drajv u commanderu i kad hocu da kliknem na njega da vidim sta je na njemu i da iskopiram sve na komp, nece i pise mi nesto kao da kartica nije formatirana i da to treba da se uradi. A ako je formatiram, 99,9% sam izgubio podatke. Molim za pomoc.
PS
Ne znam da li ova tema ima negde, forum je ogroman, pa bi trebalo dana i dana da se sve procita.
sawitch je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.11.2007, 16:03   #2
Chivan
Deo inventara foruma

Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka
Određen forumom Re: Problem sa citanjem kartice...

Citat:
sawitch kaže: Pregled poruke
Ne znam koji je to tip mem. kartice, ali sam je sklopio sa nekim dodatkom tako da izgleda kao veca kartica i ubacio u laptop (citac kartica) i pojavio mi se drajv u commanderu i kad hocu da kliknem na njega da vidim sta je na njemu i da iskopiram sve na komp, nece i pise mi nesto kao da kartica nije formatirana i da to treba da se uradi. A ako je formatiram, 99,9% sam izgubio podatke. Molim za pomoc.
U pitanju je RS-MMC kartica (Reduced Size MMC) koja se pomenutim adapterom svodi na veličinu standardne MMC kartice. S obzirom da Nokia ništa posebno ne radi sa njom, ona bi trebalo da bude odmah čitljiva. U pravu si kad kažeš da ako je formatiraš da ćeš da izgubiš podatke, ali mi nažalost deluje kao da si ih već izgubio. Predlažem ti da probaš da je očitaš na nekom drugom kompjuteru ili preko nekog drugog čitača, pa ako ti isto javlja, najverovatnije je kartica pobrljavila. Tada ti je jedina šansa da pokušaš povraćaj podataka preko nekog od programa kao što je Easy Recovery Pro.
Chivan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Chivan na korisnoj poruci:
sawitch (29.11.2007)
Stara 29.11.2007, 20:10   #3
sawitch
Član

Član od: 26.11.2007.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci

Nemam gde da je ubacim, skinucu taj programcic, pa cu probati! Ako nesto ne budem znao, zovem u pomoc! Hvala!
sawitch je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.11.2007, 20:27   #4
alesandro
Veteran

Član od: 31.1.2007.
Zahvalnice: 438
Zahvaljeno 587 puta na 232 poruka

Imam pitanjce, ali ne bih da pretrpavam forum sa temama, pa cu pitati ovde. Naime, sinoc je padala ledena kisa i naravno jutros kada sam ustao sve je bilo zaledjeno. I tako sam ja do autobuske stanice isao kao po jajima da bih pred stotinak ljudi naravno i pao. Elem, mobilni mi je ispao iz dzepa a da ja to nisam ni primetio. Tek kasnije sam video da ga nema.... nego, da ne duzim, posteni pronalazaci su ga uredno vratili i sada problem - telefon jednostavno nema mrezu . Karticu (mislim na SIM karticu 064) ucita, brojeve imam ali ne i mrezu. Kada taj isti SIM stavim u drugi mob. sve normalno radi. Zaista ne znam sta da mu radim da bi proradio. Tel. je Samsung X450, jedan stari fon na preklop. Jeste mu vreme za menjanje ali je meni nekako prirastao k srcu Tako da,... ima li ko predlog sta da mu radim?! I da, padala je kisa po njemu.
alesandro je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Smeshan problem sa Winamp-om Predrag Stankovic Aplikativni softver 5 25.1.2007 14:01
Problem sa snimanjem zvuka sa tv kartice mimago Video/TV softver 2 24.1.2007 2:22
Problem sa OpenGL-om Milos Darmanovic Grafika 3 15.1.2007 0:07
Fiziološki problem sa nekim FPS endžinima? Corwin O igrama uopšte 19 1.10.2006 9:00
Problem sa sa LG combo!! mileki Kvarovi 22 23.4.2006 20:53

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 17:55.