Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Phone Zone > Aparati i oprema
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 27.11.2007, 13:49   #1
Rukometas
Član

Član od: 25.3.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
Exclamation Podesavanje PRISTUPNE TACKE kod Nokia 6085

Kupio sam telefon NOKIA 6085 pre jedno mesec dana i sad naravno posto ja volim da ceprkam po telefonima otkrio sam da kod svih aplikacija na ovom telefonu kojima je namena da se povezuju sa nekim serverom na net,ne moze namestiti Pristupna Tacka ili je ja ne znam namestiti,ako neko zna kako da podesim PRISTUPNU TACKU,neka mi odgovori,eeee da zvao sam operatere na MTS-u posto koristim MTS-ovu karticu oni kazu dobro sve je u redu poslce mo vam GPRS i MMS parametre i sve ce funkcionisati,ali nisu bili u pravu GPRS i MMS parametri nemaju veze sa Pristupnom Tackom ovog telefona,tako da znate da se ne mucite da mislite kao oni!!!Hvala Unapred
Rukometas je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 27.11.2007, 15:27   #2
Stojadin
Starosedelac

Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 747
Zahvaljeno 779 puta na 353 poruka
Određen forumom Re: Podesavanje PRISTUPNE TACKE kod Nokia 6085

Citat:
Rukometas kaže: Pregled poruke
Kupio sam telefon NOKIA 6085 pre jedno mesec dana i sad naravno posto ja volim da ceprkam po telefonima otkrio sam da kod svih aplikacija na ovom telefonu kojima je namena da se povezuju sa nekim serverom na net,ne moze namestiti Pristupna Tacka ili je ja ne znam namestiti,ako neko zna kako da podesim PRISTUPNU TACKU,neka mi odgovori,eeee da zvao sam operatere na MTS-u posto koristim MTS-ovu karticu oni kazu dobro sve je u redu poslce mo vam GPRS i MMS parametre i sve ce funkcionisati,ali nisu bili u pravu GPRS i MMS parametri nemaju veze sa Pristupnom Tackom ovog telefona,tako da znate da se ne mucite da mislite kao oni!!!Hvala Unapred
Gprs i MMs bi trebalo da imaju veze sa pristupnom tackom da bi dobio automatska podesavanja posalji poruku na 770 poruka je besplatna i terba da sadrzi Nokgprs.
Stojadin je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
[Mobilni telefon] Nokia 6120 Classic DukeofSerbia Opisi, recenzije i testovi 38 24.4.2011 19:42
Nokia - pregrevanje baterija DukeofSerbia Aparati i oprema 0 18.8.2007 18:32

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 15:01.