![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zna li neko sta pretstavljaju Security descriptors na NTFS fajl sistemu, i da li treba uzimati u obzir to sto se prijavljuje neki problem na njima prilkom scandiska, pustim Norton Disk doctor da odradi scan disk i unchekiram fix errors, prijavi mi da je sve ok osim security descriptors, posle ponovo pustim disk doctor i oznacim fix errors i posle restarta odradi scan disk i prijavi da je sve ok, posle toga ponovo scan disk bez fix errors i ponovo problem sa SD, skapirao sam da ga scan disk nikad nece popraviti i ostavio sam stvari takve kakve jesu, pa sad me interesuje, da li je to neki ozbiljniji error na Disku (ne bih rekao jer HDD radi savrseno) ili se to moze ignorisati jer primetio sam da nije jedino kod mene to sluchaj, BTW moze neko detaljnije objasnjenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Moze li vec neki odgovor pre nego sto tema zastari i ode na drugu stranicu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ex Parrot
|
![]()
http://technet2.microsoft.com/window....mspx?mfr=true
Malo detaljnije o Security descriptors na NTFS-u Koji Norton Disk Doktor koristis? Ja sam mislio da se on ne snalazi sa NTFS-om? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Koristim Norton Disk Doctor sa Norton System Works 2005 CD-a program ne mora da se instalira
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ex Parrot
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E ajd onda objasni kako mozes sa nekim od Hiren's utilities da odradis scan disk na NTFS particiji, valjda prvo mora da se istalira neki NTFS drajver za DOS pa tek onda pomocu nekog tool-a sa Hirensa (ja nikako nisam uspeo).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ex Parrot
|
![]()
Za razliku od FAT-a, NTFS je malo sposobniji fajl sistem kome se ne desava cesto da se "zaglupi" pa da moras da mu popravljas FAT tabelu. U principu, MHDD-om, ili nekim utility-em samog prozivodjaca, pogledam jel hard fizicki OK, ako jeste nema problema. Repair ili reinstalacija sistema resava probleme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Agnitum Outpost Security Suite Pro 2007 | A M G | Zaštita | 0 | 8.5.2007 1:18 |
Nokia N70 security problem | farhi | Aparati i oprema | 4 | 28.4.2007 1:33 |
best security | flame | Zaštita | 38 | 19.1.2007 21:38 |
Zone Alarm Security Suite i MSN Live messenger | TheReaper | Zaštita | 9 | 19.11.2006 23:39 |
Symantec Client Security Corporate Edition 3.1.5.5000 | neutron | Operativni sistemi | 2 | 17.10.2006 11:10 |