![]() |
![]() |
|
Foto i audio/video Fotoaparati, Televizori, MP3 i DVD/DivX plejeri... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 14.6.2011.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Pozdrav
Ponuđeno mi je za 50 EUR da kupim AV receiver Yamaha RX-V377. U odličnom stanju. Inače služio bi mi samo za gledanje filmova na 5.1 sistemu i možda nekada za muziku i PS4. Dakle ništa specijalno, kućna varijanta. Specifikacija je ovdje:*https://europe.yamaha.com/en/product...377/index.html Jeste model star par godina koliko sam primijetio, a mene zanima isplati li*se uzeti za ovaj iznos, da li podržava te neke "novije" tehnologije što bi mi značile za gledanje filmova? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 729
Zahvaljeno 4.354 puta na 3.595 poruka
|
![]()
Za tu sumu je odličan ako je sve u redu sa njim. Podržava sve što je neophodno, tako da nećeš imati problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
ali koje pitanje... "jel ok da za 50 evra uzmem ovo sto (kao sto vidite na linku koji prilazem) inace kosta 400 evra i u odlicnom je stanju".
![]() pa ono... uzmi svakako, pa ako ti je overkill za tvoje potrebe ti posle prodaj za 200... i onda za te pare kupis nesto sto inace kosta 1.600 itd. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 729
Zahvaljeno 4.354 puta na 3.595 poruka
|
![]()
Kupio je (u Germaniji, ne ovde naravno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Pa da, kratako sam u Njem pa sam naletio. Uglavnom pazario sam to i planiram ove kutije:
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-...nt=app_android Valjda ce raditi ok za filmove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Da oživim temu, pitao sam za bio za AV receiver Yamaha RX-V377. Stigao je receiver, extra stanje ;-). Za tu lovu, mislim da sam odlično prošao.
E sada, iskočili mi polovni zvučnici da ih kupim, isto dobra cijena, model Teufel Concept P "Concert 5.1". Da li će ovi zvučnici tehnički odgovarati, ponavljam opet, planirano je da ih koristim samo za filmove i ponekad muziku. Specifikacije kutija su sledeće: Subfoofer: Input gain adjustment Yes Phase control 0/180° Power output capacity sinus (RMS) Bass 80 W Output performance amplifier: Bass driver 150 W Output performance amplifier: Bass driver Music output performance Sateliti: Bass/Midrange driver (number per enclosure) 2 Bass/Midrange driver (diameter) 70.00 mm Bass/Midrange driver (material) Paper Continuous power handling (IEC - Long Term) 70 Watt Frequency range from/to 120 - 20.000 Hz Peak power capacity (IEC - Short Term) 100 Watt Maximum sound pressure level 20 dB/1m Impedance 4 - 8 Ohm Centralni: Bass/Midrange driver (number per enclosure) 1 Bass/Midrange driver (diameter) 70.00 mm Bass/Midrange driver (material) Cone Continuous power handling (IEC - Long Term) 70 Watt Frequency range from/to 120 - 20.000 Hz Peak power capacity (IEC - Short Term) 100 Watt Impedance 4 - 8 Ohm Prednji: Bass/Midrange driver (number per enclosure) 2 Bass/Midrange driver (diameter) 70.00 mm Bass/Midrange driver (material) Paper Continuous power handling (IEC - Long Term) 70 Watt Frequency range from/to 120 - 20.000 Hz Peak power capacity (IEC - Short Term) 100 Watt Impedance 4 - 8 Ohm Link na stranicu: https://gb.teufelaudio.com/concept-p...t-51-100239000 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pomoć - potrebne ideje i vaše mišljenje u vezi sajta za oglase koji je u razvoju - 3D tezg | 3Dflea | Web razvoj | 5 | 22.4.2013 21:11 |
Stručno mišljenje u vezi high end konfiguracija! | obradbl | Šta da kupim? | 8 | 26.12.2010 12:51 |