![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.5.2010.
Zahvalnice: 719
Zahvaljeno 1.277 puta na 980 poruka
|
![]()
Pozdrav,
imam sledecu situaciju. Jedan pomocni alat za jedan inzenjerski programski paket (nebitno sad koji) treba da stampa odredjene crteze razlicitih formata. Samo stampanje nije problem - radi. Medjutim, imam crteze A4 i A3 formata pa iako dam instrukcije u masci mog lokalnog alata da se stampa A4 format stampac odstampa A3. Postoji li nacin da se (mreznom) stampacu da eksplicitna instrukcija koji tray da koristi pri stampanju - preko komandne linije? U drajveru bi ostalo podesavanje "auto feed" jer je svakako najzgodnije ostatku firme. Meni je neophodno da samo za neke odredjene slucajeve forsiram povlacenje papira iz prvog tray-a (A4 format) Iz windowsa (office paketa i sl) stampanje razl formata radi normalno. Printer je Adler Triumph 2500ci. Izvinjavam se administratoru, iz meni nepoznatog razloga su postavljena dva threada, ovaj je za brisanje. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
World of Tanks | BigBadVuk | Mrežne igre | 32071 | 8.4.2025 20:23 |
Konferencija mladih lidera iz dijaspore i Srbije 2011, Beograd, 15. i 16. jul | Dukes | Dešavanja i događaji | 7 | 9.7.2011 17:05 |
Program za stampanje slike na cd-u | sharlo_03 | Aplikativni softver | 6 | 15.1.2011 11:09 |
NTFS u FAT32! | Branislav Gavric | Operativni sistemi | 29 | 28.12.2009 22:04 |