![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 9.7.2014.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Otvaram još jednu temu jer me nešto muči već duže vreme.
Reč je o memorijskoj kartici na fotoaparatu. Matura srednje škole mi je bila 2014. godine. Tada sam se slikao pre polaska sa rodbinom i sve te slike ubacio u kompjuter. Kada mi je stari kompjuter riknuo, sve slike sam nekako povadio, ali baš u trenutku kada sam vadio poslednju sliku taj isti stari računar se restartovao i ja pretpostavljam na taj način oštetio 2 slike sa mature. Na njima se nalazi meni jako bitna osoba. Pošto sam koristio razne programe da vratim izbrisane slike, ovo naravno nije mogao da vrati, jer te 2 slike nisam ni izbrisao nego se prebacivanjem na fleš valjda oštetilo. Konkretno moje pitanje je "da li u nekom servisu mogu da vratim te 2 slike sa memorijske kartice na aparatu"? Imajte u vidu da posle mature 2014. godine ja bukvalno ništa i nisam slikao, možda nekih 50 slika najviše. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Spasavanje podataka sa SD kartice | Avenger | Nosači podataka | 13 | 15.1.2015 20:34 |
[Symbian] Nokia najavila PureView 808 model sa 41MP senzorom | flamingos | Aparati i oprema | 139 | 28.4.2014 1:06 |
spašavanje slika sa memorijske kartice | Aleksandar Tolic | Aplikativni softver | 6 | 9.4.2008 21:54 |
koj program za snimanje slike sa webcama? | mladjex | Aplikativni softver | 2 | 3.5.2006 20:52 |
Prepoznavanje fonta sa slike | The Finest Serbian Since '82 | Aplikativni softver | 5 | 11.3.2006 3:02 |