Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 22.2.2024, 10:47   #121
Aibo
Deo inventara foruma

Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.008
Zahvaljeno 4.068 puta na 2.438 poruka
Određen forumom Re: Resident Evil 4 Remake

Kad moja RX6600 može da drži 1440p sa FSR2 (najviši Quality, stvarno izgleda jako dobro) u 65-95fps, sa solidnim high podešavanjima koja izgledaju fenomenalno... to je po meni odlično optimizovana igra. Sa obzirom da je to karta koja se sad može kupiti za 150€ a možda i manje... nemam šta da dodam.

A gameplay i dalje funkcioniše odlično, zaigrao sam se sinoć par sati. Rekao bih da postoje neke oblasti koje su nove ili barem proširene (jezero, čamac, pećine i sela okolo) ali ne smem da se kladim, davno sam RE4 igrao i to samo jednom.
Aibo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.2.2024, 12:00   #122
polarnimeda
Deo inventara foruma

Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka

ma jesu oni to obogatili u svakom smislu, pravi rimejk.
jezero je u originalu bila maltene samo video sekvenca.
polarnimeda je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku polarnimeda na korisnoj poruci:
Aibo (23.2.2024)
Stara 18.12.2024, 17:02   #123
Aibo
Deo inventara foruma

Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.008
Zahvaljeno 4.068 puta na 2.438 poruka

Odgiram početkom godine 75% igre i onda kao po običaju upadnem u neku gužvu, pa kad prođe zaboravim da igram neko vreme, pa me na kraju mrzi da se navratim... Ali seo konačno par večeri i odigrao do kraja. Utisak da je u pitanju fenomenalan remake se nije promenio. Šta više, nekako sada više cenim ovaj nastavak nego što sam original u ono vreme kada sam prvi put igrao. Nešto mi je to tada bilo kao napuštanje originalnog RE recepta i atmosfere - što realno i jeste. Ali dve decenije sunovrata AAA industrije stave stvari malo bolje u kontekst.

Sada sam radostan što je gameplay prosto dobar i zabavan kada se stavi na repeat. Udeo u tome ima i dobro odmerena težina. Iako nisam puno ginuo, uvek se osećam pomalo napeto i neki kasniji neprijatelji su umeli da budu baš čupavi. Pogotovo oni što treba neki specifičan deo tela da se nišani a ja igram sa gamepadom. U jednom trenutku sam se začudio kako retko mogu da nakupim viška municje da se baš osećam komforno. Taman kada mi se učini da sam uspeo - igra na mene baci ozbiljnu količinu spodoba i isprazni me. I onda pročitam da je uvek aktivna dinamička težina za koju igrač i ne zna - pa kad igraš dobro polako ti baca sve veću težinu da ti ne bude dosadno. Istovremeno odlično i psovanja vredno.

Sve u svemu dobra old school igra i zaslužila je ovako odličan remake. Šta više ponovo me zaineresovala za serijal i 8-icu koja vidim sada ima 3rd person opciju. Nadam se da će i dolazeća 9ka biti dobra i imati taj izbor od samog starta. Znam da se sve menja i evoluira, ali mi RE prosto nije RE ako nije iz tećeg lica.
Aibo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Resident Evil 2 (Remake) evil_geko Akcione igre 223 26.1.2024 3:58
Resident Evil 3 (Remake) sp01 Akcione igre 173 8.11.2021 14:15
Resident Evil 0 HD Remaster dex3108 Akcione igre 28 1.4.2016 21:10
[Dolphin] Resident Evil Remake i Resident Evil Zero konačno igrivi WhenDarknessFalls Konzole 50 21.3.2014 0:07
Resident Evil: Operation Raccoon City gorgilije Akcione igre 114 31.5.2012 23:35

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 3:47.