![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#121 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.008
Zahvaljeno 4.068 puta na 2.438 poruka
|
![]()
Kad moja RX6600 može da drži 1440p sa FSR2 (najviši Quality, stvarno izgleda jako dobro) u 65-95fps, sa solidnim high podešavanjima koja izgledaju fenomenalno... to je po meni odlično optimizovana igra. Sa obzirom da je to karta koja se sad može kupiti za 150€ a možda i manje... nemam šta da dodam.
A gameplay i dalje funkcioniše odlično, zaigrao sam se sinoć par sati. Rekao bih da postoje neke oblasti koje su nove ili barem proširene (jezero, čamac, pećine i sela okolo) ali ne smem da se kladim, davno sam RE4 igrao i to samo jednom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
ma jesu oni to obogatili u svakom smislu, pravi rimejk.
jezero je u originalu bila maltene samo video sekvenca. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku polarnimeda na korisnoj poruci: | ||
Aibo (23.2.2024) |
![]() |
#123 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.008
Zahvaljeno 4.068 puta na 2.438 poruka
|
![]()
Odgiram početkom godine 75% igre i onda kao po običaju upadnem u neku gužvu, pa kad prođe zaboravim da igram neko vreme, pa me na kraju mrzi da se navratim... Ali seo konačno par večeri i odigrao do kraja. Utisak da je u pitanju fenomenalan remake se nije promenio. Šta više, nekako sada više cenim ovaj nastavak nego što sam original u ono vreme kada sam prvi put igrao. Nešto mi je to tada bilo kao napuštanje originalnog RE recepta i atmosfere - što realno i jeste. Ali dve decenije sunovrata AAA industrije stave stvari malo bolje u kontekst.
![]() Sada sam radostan što je gameplay prosto dobar i zabavan kada se stavi na repeat. Udeo u tome ima i dobro odmerena težina. Iako nisam puno ginuo, uvek se osećam pomalo napeto i neki kasniji neprijatelji su umeli da budu baš čupavi. Pogotovo oni što treba neki specifičan deo tela da se nišani a ja igram sa gamepadom. U jednom trenutku sam se začudio kako retko mogu da nakupim viška municje da se baš osećam komforno. Taman kada mi se učini da sam uspeo - igra na mene baci ozbiljnu količinu spodoba i isprazni me. I onda pročitam da je uvek aktivna dinamička težina za koju igrač i ne zna - pa kad igraš dobro polako ti baca sve veću težinu da ti ne bude dosadno. Istovremeno odlično i psovanja vredno. ![]() Sve u svemu dobra old school igra i zaslužila je ovako odličan remake. Šta više ponovo me zaineresovala za serijal i 8-icu koja vidim sada ima 3rd person opciju. Nadam se da će i dolazeća 9ka biti dobra i imati taj izbor od samog starta. Znam da se sve menja i evoluira, ali mi RE prosto nije RE ako nije iz tećeg lica. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Resident Evil 2 (Remake) | evil_geko | Akcione igre | 223 | 26.1.2024 3:58 |
Resident Evil 3 (Remake) | sp01 | Akcione igre | 173 | 8.11.2021 14:15 |
Resident Evil 0 HD Remaster | dex3108 | Akcione igre | 28 | 1.4.2016 21:10 |
[Dolphin] Resident Evil Remake i Resident Evil Zero konačno igrivi | WhenDarknessFalls | Konzole | 50 | 21.3.2014 0:07 |
Resident Evil: Operation Raccoon City | gorgilije | Akcione igre | 114 | 31.5.2012 23:35 |