Prikaz jedne poruke
Stara 25.8.2006, 0:17   #4
ural
Novi član
 
Član od: 16.8.2006.
Poruke: 11
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: leadtek Winfast 2000 expert - nemogu da dobijem signal na s-video ulazu sa sat. risiv

[QUOTE=AstraLogos]Ural, nadam se da si povezao dobro taj Leadtek koga i ja imam i skroz dobro radi posao.

Evo sad cu da okacim sliku kako sam to povezao tako da ce tu biti sve jasno mada mislim da je to prosto.Ovaj moj kabal od skarta do cinceva je duzine oko 10m nadam se da nije to problem.

Bilo bi dobro da si sa Leadtekovog sajta skinuo najnoviju aplikaciju a ostavio stare drajvere koje si dobio uz karticu.

Evo instalirao sam i noviji softver sa sajta mada mi se cini da se ne razlikuje od ovog kojeg sam dobio na cd-u ali sam updatevao drivere tako da cu na tvoj nagovor da vratim stare.

pre toga moras da izvrsis podesavanje na samoj kartici odakle da prima signal sto se nadam da si uradio. Ako nisi evo kako treba da stoji.

I ova podesavanja sam ispostavao jedino sto mi sad ostaje sumnjivo je podesavanje vezano za capture profile setting tu nisam siguran koji capture format i video codec treba da odaberem a kad odaberem
Mpeg-2 optimal quality i
Mpeg-2 codec nemogu da potvrdim na o.k. taj izbor jednostavno o.k mi je iskljucena opcija tek kada nesto drugo odaberem onda mi se ukljuci.
Hvala drugari i nadam se da sam blizu rjesenja posto izgubih cijeli dan i pop....
Priložene slike
Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	0011.jpg
Viđeno:	257 puta
Veličina:	23,7 KB
ID:	3021  
ural je offline   Odgovor sa citatom ove poruke