Prikaz jedne poruke
Stara 24.8.2006, 22:02   #3
AstraLogos
Deo inventara foruma
 
Član od: 25.10.2005.
Lokacija: Vrsac - lepa varos
Poruke: 3.511
Zahvalnice: 1.431
Zahvaljeno 2.449 puta na 1.152 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku AstraLogos
Određen forumom Re: leadtek Winfast 2000 expert - nemogu da dobijem signal na s-video ulazu sa sat. risiv

Ural, nadam se da si povezao dobro taj Leadtek koga i ja imam i skroz dobro radi posao. Ne treba tebi nikakav softver jer je Win Fast mocna alatka podrzana direktno od tvoje kartice. Bilo bi dobro da si sa Leadtekovog sajta skinuo najnoviju aplikaciju a ostavio stare drajvere koje si dobio uz karticu.
Zuti kabl je video i on ide u zuti chinc zenski u tvoju karticu. Nadam se da na tom skartu imas tri rupice : crvenu, crnu i zutu.
Za crvenu i crnu treba ti poseban kabl ( za zvuk ) koji ustekas bananicu 3.5mm u zvucnu Line In a chinceve na drugom kraju kabla u skart sa cevenom i crnom rupom.
Ako si sve to odradio i ukljucio kao sto sam ti napisao CVBS mora da dobijes signal na kartici. pre toga moras da izvrsis podesavanje na samoj kartici odakle da prima signal sto se nadam da si uradio. Ako nisi evo kako treba da stoji. Ima tu jos podesavanja ali prvo probaj ovo ili nam bar postuj kako si ti sam podesio pa da vidimo u cemu je problem.
Inace ovo mora da radi i verovatno je neki banalni problem ili propust.
Pozdrav!
Priložene slike
Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	Leadtek.JPG
Viđeno:	315 puta
Veličina:	36,5 KB
ID:	3020  
AstraLogos je offline   Odgovor sa citatom ove poruke