Prikaz jedne poruke
Stara 16.12.2005, 14:46   #1
let4mi
Novi član
 
Član od: 16.12.2005.
Poruke: 10
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom POMOC - isti problem na dve konfiguracije

kada radim u 3ds max-u ili sketchup-u CESTO(previse) se desava da se odjednom ekran zacrni - nestane slika, a zato vreme komp i dalje radi, pa se cak cuje i da mi radi winamp, a slike - NIGDE!!
Moze li mi neko reci u cemu je problem... mislim da je gaficka, ali ne znam ... moze biti i nesto drugo...
Kada startujem 3d mark 05, puca mi na 2. igri i moram da restartujem komp...
Konfiguracija je sledeca: amd 3500 venice @ 2200Mhz, gigabyte k8nsc 939, 2x512ddr A1, hitachi s-ata2 7200, ati radeon 9600pro(kartica stara 2 god), ostale komponente su nove!!
Driveri za graficku su mi novi omega driveri za ati graficke kartice, i samo su oni instalirani(nisam nijedne druge instalirao pre njih).
Na prethodnoj konfiguraciji sa ISTOM-POMENUTOM grafickom karticom i instaliranim ati catalystom 5.11 desavalo mi se da se u AUTOCAD-u 2006 ekran zacrni i ubrzo zatim i racunar restartuje... sada - na novoj konfiguraciji se ne restartuje, vec nastavi da radi, a ekran je crn!
Takodje - u igrama CALL OF DUTY 2 i NFS MW - igre krenu normalno, a onda posle nekog vremena teksture pocnu da se razvlace i kao da se stvaraju nekakvi zidovi od boja i materijala u igri, i posle nekog vremena ne mogu uopste vise da vidim nista u igri sem te gomile razvucenih linija i "zidova", a kada restartujem igru, opet isto - pocne normalno, pa opet linije..
POMOZITE AKO MOZETE!
let4mi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke