Prikaz jedne poruke
Stara 25.8.2006, 2:17   #5
AstraLogos
Deo inventara foruma
 
Član od: 25.10.2005.
Lokacija: Vrsac - lepa varos
Poruke: 3.511
Zahvalnice: 1.431
Zahvaljeno 2.449 puta na 1.152 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku AstraLogos
Određen forumom Re: leadtek Winfast 2000 expert - nemogu da dobijem signal na s-video ulazu sa sat. risiv

Ural, ona slika povezanih kablova nije dobra. Lepo sam ti napisao da samo zuta se ukljucuje u TV karticu da bi dobio sliku. Posto dolazi iz skarta moguce je da je u pitanju i neka druga boja. Probaj.
A za zvuk PONOVO ti kazem moras imati poseban kabl sa dva chinca i jednom 3.5mm stereo bananicom koja se ukljucuje u zvucnu karticu.
Dakle slika na TV kartici a zvuk na zvucnoj sa dva chinca a ne onako kako si ti postovao sliku sva tri kabla u TV karticu.
Normalno da nisi mogao da podesis MPEG 2 optimal jel prvo moras da stavis postavke. Evo kako sam ja to uradio. Rezoluciju, bit rate, kvality na 1000 sto je zapravo 100%, VBR ili CBR po izboru a audio kodeke ne trebas ni da diras jel su po defaultu OK.
Onda ides na ADD profil i upises naziv koji hoces. Ja sam kao sto vidis dodao samo svoje ime. Onda moze tek na OK.
Ajde polako korak po korak i mora da proradi. Ako sve drugo na kartici radi sigurno je i S video ispravan samo ga nisi dobro prikljucio i podesio.
Pozdrav pa napisi kako napredujes.
Priložene slike
Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	LEADTEK 2.JPG
Viđeno:	288 puta
Veličina:	43,1 KB
ID:	3023  
AstraLogos je offline   Odgovor sa citatom ove poruke