Prikaz jedne poruke
Stara 17.7.2006, 19:20   #78
fedore
Član

Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku fedore
Određen forumom Re: 7/2006 „in other news...”

Citat:
djuricdjordje kaže:
Upotrebio sam izraz "govor mrznje" ne u pravnom smislu vec obicnom laickom znacenju.
Sta je drugo nego govor mrznje pozivanje na unistenje Telekoma? U kolumni su pomenuti kumovi,naftalinski moguli,banda i sl.,sve u kontekstu sa Telekomom.Po Kuzmi mafija(kumovi) upravlja Telekomom,a znamo da Upravni odbor imenuje Vlada-to je neprimeren politicki stav za jedan kompjuterski casopis.
Zbog tvog laickog mishljenja nece niko krivicno odgovarati, a zbog pravnog, hoce. Sve shto je Kuzma rekao stoji, i na mestu je, pravi glas naroda.

Citat:
Opet nadmeno pokusavas da drzis predavanje i drugog ucesnika na forumu prikazes kao nekoga ko ne razume i ne moze da shvati jednostavnu misao
"Mislim da Telekom treba unistiti".
Nikako, samo smatram da mi je duznost da edukujem sagovornike, ukoliko tako neshto nadjem za shodno naravno, ne iskljucujem da neko i mene neshto nauci.

Citat:
Nije,ali citajuci njegovu kolumnu stice se utisak da kada ne bi bilo Telekoma,sve bi bilo lepo,niko ne bi bio na dialup-u,svi bi imali flat za 4-5 evra.
Pa evidentno je da nas lopovi iz SPS-a nisu mogli okititi gorom firmom, a lopovi iz DSS-a samo nastavljaju ne skrecuci sa puta.

Citat:
Opet politicki stavovi i cist offtopic.
I opet, politika je uvek IN, pa kritika postoji u mnoogo razvijenijim zemljama, a kamoli u Srbiji.

Citat:
U jednom opustenom i neformalnom pisanju po forumu nema potrebe da izigravas nekog jezickog i gramatickog cistunca.
Poshto ti se vishe nikada ista greshka nece ponoviti, jednoga dana bicesh mi zahvalan
fedore je offline   Odgovor sa citatom ove poruke