Citat:
|
djuricdjordje kaže:
Upotrebio sam izraz "govor mrznje" ne u pravnom smislu vec obicnom laickom znacenju.
Sta je drugo nego govor mrznje pozivanje na unistenje Telekoma? U kolumni su pomenuti kumovi,naftalinski moguli,banda i sl.,sve u kontekstu sa Telekomom.Po Kuzmi mafija(kumovi) upravlja Telekomom,a znamo da Upravni odbor imenuje Vlada-to je neprimeren politicki stav za jedan kompjuterski casopis.
|
Zbog tvog laickog mishljenja nece niko krivicno odgovarati, a zbog pravnog, hoce. Sve shto je Kuzma rekao stoji, i na mestu je, pravi glas naroda.
Citat:
Opet nadmeno pokusavas da drzis predavanje i drugog ucesnika na forumu prikazes kao nekoga ko ne razume i ne moze da shvati jednostavnu misao
"Mislim da Telekom treba unistiti".
|
Nikako, samo smatram da mi je duznost da edukujem sagovornike, ukoliko tako neshto nadjem za shodno naravno, ne iskljucujem da neko i mene neshto nauci.
Citat:
|
Nije,ali citajuci njegovu kolumnu stice se utisak da kada ne bi bilo Telekoma,sve bi bilo lepo,niko ne bi bio na dialup-u,svi bi imali flat za 4-5 evra.
|
Pa evidentno je da nas lopovi iz SPS-a nisu mogli okititi gorom firmom, a lopovi iz DSS-a samo nastavljaju ne skrecuci sa puta.
Citat:
|
Opet politicki stavovi i cist offtopic.
|
I opet, politika je uvek IN, pa kritika postoji u mnoogo razvijenijim zemljama, a kamoli u Srbiji.
Citat:
|
U jednom opustenom i neformalnom pisanju po forumu nema potrebe da izigravas nekog jezickog i gramatickog cistunca.
|
Poshto ti se vishe nikada ista greshka nece ponoviti, jednoga dana bicesh mi zahvalan