Prikaz jedne poruke
Stara 8.12.2009, 20:39   #151
zoran845
Deo inventara foruma

Član od: 7.6.2007.
Zahvalnice: 871
Zahvaljeno 2.574 puta na 1.456 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku zoran845
Određen forumom Re: [Playthrough #2] Bad Mojo (Redux) - protrčavanje na način bubašvabe (takoreći runthrou

Citat:
Patton kaže: Pregled poruke
Prelazim na pitanje zasto cigareta nije dogorela
Izgleda zato što joj još nije vreme.
Citat:
Navescu po etapama sta sam uradio od onih major zadataka: ... Any thoughts?
Naravno. Kladim se da u "radnom ćumezu" (delu sobe u koji te dovozi leptir) nisi išao uz zidove i nisi našao rešetke. Ili jesi, ali si po pravljenju kurcšlusa zaboravio da se vratiš do rešetaka (tačnije do one iz koje je duvalo) da vidiš šta se tamo sada (pošto si isključio ventilator) dešava.

Skoro da si na samom kraju.

Foreste, spojlere smo stavljali u zagrade samo zbog tebe. Sad je sve gotovo (a i ti si se valjda iskobeljao) pa može da se dobacuje ko u bioskopu (par puta sam hteo da zadavim neke tipove što su otkrivali ko je ubica u kriminalističkim filmovima ; sprečavala me samo činjenica da su bili ko trokrilni ormani , a lično nisam sklon samoubistvu, bar ne krvavom i punom nasilja ).
Spoiler za ćaskanje sa P(l)atonom:
Citat:
... iskrsao mi neki projekat koji me je lisio bilo kakvog ozbiljnog gemblanja do februara meseca.
Još jedan izgovor za moju antologiju "1001 način da šmugnete iz playthrougha".

Citat:
... eto mene opet u igrackim vodama pocetkom februara.
Ti si se osigurao i za sledeće proigravanje.

Citat:
Sinoc uvatim ja da probam malo da predjem barem prvu etapu. ... mic po mic, stigoh do poslednje negde oko 2 ujutru...
Ja sam (kao što sam već napisao) bio opčinjen ovom avanturom i nisam mogao da prestanem da je igram kad sam je prvi put uhvatio u ruke. Verujem da je i tebe malo ponela, da je nisi igrao "u jednom dahu" samo da osvetlaš obraz pred avanturističkim masama.
Citat:
Svaka cast Zoranu koji se pokazao kao odlican GM i svojim humorom podigao ove nase igrarije na jos zabavniji nivo.
Blagodarim. Trudio sam se da budem na visini zadatka. Humor je bio spontan. Kao abortus.
Citat:
Covece ti mozes ladno da se zaposlis u LucasArts-u i da pises avanture
Dobra ideja, samo još da nađem neki polovni "Chron-O-John" i zalaufam se ka 1989. godini, jer to je bilo neko zlatno vreme za LA. Oni danas (avaj!) ne prave avanture .
Kakve sam sreće, prošao bih verovatno slično kao Hougi, samo što bi se moje putovanje od dvesta godina u minus - umesto u civilizovanoj engleskoj koloniji - završilo (ko Bog, kakve sam sreće) usred Bitke na (divljem) Čegru i to (kakav sam baksuz) verovatno u ključnom trenutku kad SS ispaljuje kuburu u barutanu .

Ako se slučajno odlučim da konkurišem kod bradatog Džordža, držim te za reč da mi napišeš neku lepu reč u СиВи.

Citat:
Bad Mojo nije najbolja igra koju sam ikada igrao, cak sta vise, ne zauzima neko znacajno mesto na mojoj top listi. ...
Dobro, to je tvoje mišljenje koje poštujem, ali sa kojim se ne slažem . Meni je BM (možda zato što još nisam odigrao mnoge klasike) jedna od najboljih avantura ikada.

Citat:
Ketchua kaže: Pregled poruke
Eto, to je stav zbog kog tema ima malu posećenost.
A, oćete seks . Dobro - dogovorio sam se sa Angel Dark da ubacimo jednu njenu seansu kad bude kraj crawlthrouhga.
Šta sve neću da uradim samo da bih podigao popularnost avantura?

Poslednja ispravka: zoran845 (8.12.2009 u 21:25) Razlog: ubačen chat
zoran845 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke