Prikaz jedne poruke
Stara 7.12.2009, 22:05   #144
zoran845
Deo inventara foruma

Član od: 7.6.2007.
Zahvalnice: 871
Zahvaljeno 2.574 puta na 1.456 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku zoran845
Određen forumom Re: Bad Mojo (Redux) - protrčavanje na način bubašvabe (takoreći runthrough)

Citat:
Ketchua kaže: Pregled poruke
Ja sam upravo zbog toga kasnije počeo. Izašla ekspanzija za King's Bounty,...
Hm, originalno - ovaj izgovor još nisam čuo.

Iz (bogate) ponude do sada prispelih opravdanja izdvajamo :
Spoiler za urnebesna opravdanja:
- crkla mi sva tri kompjutera u kući - odjednom, ko u sinhronom plivanju (trebalo mi mesec dana da popravim prvi)
- jeo sam mnogo svinjetine i ljubio se u usta za slavu, pa i mene zakačio onaj grip (pun mesec sam preležao u karantinu)
- morao sam da se oženim, devojka mi bila u sedmom mjesecu blagoslovenosti a budući tast mi je mesar (svadba trajala trijes dana)
- pao sam sa merdevina dok sam štimovao klavir (30 dana izležavanja na traumatološkom odeljenju ortopedske klinike)
- došla mi tetka iz Australije (na jedan mesec) sa molbom da ne palim ništa što ima ekran sve dok boravi kod mene
- ujela me Ce-Ce buva kad sam timario stoku, pa sam prespavao jedan mesec
- morao sam kod zubara u susedni grad, gde me je zatekao štrajk železničara (mesec dana nisu radili)

[konkurs za najbolju ispriku je i nadalje otvoren; šaljite svoje radove (uz razne sorte konjaka i lovu) rehabilitacionoj komisiji, tj. meni]

Citat:
Ketchua kaže: Pregled poruke
Zoki je odličan GM, i bilo bi lepo da je doživotno izabran,...
Ne pretjeruj!
Ti Boga, misliš da me trebate izabrati kao ovoga druga :

Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	0427007.42.jpg
Viđeno:	3 puta
Veličina:	92,6 KB
ID:	32231
Uzgred, i DT/JBT (čovjek sa slike) kao da je oduševljen tvojim prijedlogom .
P.S. Sto mu gromova! Neko kao da je aplicirao p3nis 3nlarger na naslov ove teme - gle koliki je sad!

Poslednja ispravka: zoran845 (8.12.2009 u 11:38) Razlog: štimovanje klavira i potkresavanje poruke
zoran845 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke