Citat:
WhenDarknessFalls kaže:
Sta sve nece covek da procita ovde. Pa da je stvarno bio napad na te NATO avione, da li ste svesni sta bi oni nama uradili? Pa napali bi nas deset puta jace i zesce. A i sto neko rece vec, sta je sa tih 12 pilota?
A sto se tice obaranja B2, ne mogu da kazem da verujem u to, ali me uopste ne bi iznenadilo da je istina, nakon svega sto sam procitao na netu. A ako se desilo, uopste nije cudno sto bi Ameri uradili sve da zataskaju to ako je moguce. Pa nije mala stvar to, ogroman bi bio psiholoski uticaj na Amere. Ako mi Srbi mozemo da im oborimo F117 i B2 sa naoruzanjem starim 25 godina, onda znaci da svako moze da im obori maltene svaki avion, makar u teoriji.
|
Da podsetimo, da ameri nisu priznali obaranje F 117 sve dok mi nismo prikazali olupinu na TV-u. A Otto da li ti mislish na nasheg pilota koji je poginuo skoro u udesu 29-tke gde je poginuo i vojnik ili na neko obaranje tokom rata. Ako mozesh posalji bar na pm taj video mene zanima nisam video.
Shto se tice Orlova jedan avion se srushio tokom bombardovanja. Leteo je isuvishe nisko i zakacio dalekovod. Nazalost pilot je poginuo.