tema: Pirati???
Prikaz jedne poruke
Stara 5.12.2005, 0:19   #149
MilanSM
Član

Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 352
Zahvaljeno 155 puta na 93 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku MilanSM
Određen forumom Re: Pirati???

Citat:
Viper kaže:
Meni je problem u drugoj stvari, zašto bi neko davao toliko para za određeni program. Shvatam ja da je uloženo mnogo vremena u vrhunsku igru i da je neko proveo nedelje (čuj nedelje) kraj ekrana, i da na kraju taj neko očekuje dobit od svog rada, ali što je mnogo, mnogo je.

Mi nemamo standard dovoljno visok da sada tu nešto kupujemo originale kada nam se ćefne, a decenija/e piraterije su nas navikle na mnogo stvari koje su prefinjenim zapadnjacima nepojmljive, pa ja imam par hiljada eura u softveru na mom računaru od dvesto evrića, volim brate da se zezam u photoshopu.
A uz to volim da isprobam sve nove igrarije (izinjavam se - umetnička dela) na tržištu, kada mogu da ih pokrenem, još jedan bonus, nema tu silnog kopanja po netu za recenzijama i novim prikazia da bi odlučio u šta da uložim svojih, krvavo stečenih, pedesetak evra
Ovako dam dvesto kinti, valja - super, nevalja - kanta, i milina.
Kuzma je svojevremeno tako lepo pisao o ovoj problematici, udare mi suze na oči dok naviru sećanja.

Crack neće nestati, nikada, rekoh i nastavih da igram novi Barbarian Invasion bez ikakve griže savesti.
A novi način (uslovno) crackovanja, sa minidiscom, mi se i onako više sviđa, bez džaranja exe fajla, k'o da igraš original , daj bože da zaživi.
slazem se sa tobom
MilanSM je offline