Prikaz jedne poruke
Stara 26.9.2009, 2:52   #272
vazquez
Član

Član od: 15.8.2006.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 117 puta na 70 poruka
Određen forumom Re: Који бесплатни антивирус

Citat:
flash111 kaže: Pregled poruke
avast je kao besplatan softver najbolji u svakom pogledu, 14 meseci licenca, ko ti da a program sadrzi sve gotovo kao i profesionalna verzija...
a za ovo gore nemam komentar isto pochinje sa ne, poshto jeli eset nema besplatan softver, vec je skup ko djavo, a program ono za mene dosta nepouzdan, probao sam da skeniram zarazene objekte gde avast ili avg prijavljuju grozne stvari i ne prijavljuje nishta, otud moje nepoverenje, a chudimo se kasnije odakle pun komp virusa, ja nemam ljubav prema softveru, vec gledam da izvuchem maximum, poznato je da zaljubljeni....
Aman Bog, choveche, pa ti si prvi, u threadu o besplatnim AV-ima, rekao, par postova iznad, da su Avira, Avast i AVG bolji od NOD-a i od KAV-a??? Otkud sada komentar da Eset nema besplatan softver i koja je onda uopste svrha pomenutog poredjenja???

Nadalje, niko nijednog trenutka nije rekao da je NOD jeftino parche softvera, ali je moje lichno mishljenje da vredi svakog ulozenog dinara (evra) u poredjenju sa cenom ostalih AV programa i kvaliteta usluge koji se dobija, ali opet, to je samo moj lichni stav.

Sledece, nadam se da je taj tvoj test NOD vs Avast & AVG radjen sa licencnom verzijom NOD-a, a i da je tako, opet je izuzetno diskutabilno sta chovek u krajnjem sluchaju ochekuje od AV programa: da prijavljuje sve moguce i nemoguce gluposti i da opterecuje sistemske resurse, ili da upozorava samo na ono sto je potencijalno destruktivno & sto je vise moguce shtedi CPU usage i RAM? Ja cu uvek biti za ovo drugo...

I konachno, ovo za "ljubav prema softveru" i "poznato je da zaljubljeni..." zaista nisam razumeo!!!
vazquez je offline   Odgovor sa citatom ove poruke