Citat:
RUSuper kaže:
Kad smo vec zapoceli o generalima nije tacno.Generali nemaju nista vezano sa C&Com sem toga sto su to strategije.Znaci ni gradnja,ni vojske(tib odnosno RA serijala),Ni vreme,ni neki kako reci podzanr,posto su generali sadasnje vreme a RA i Tib. serijal su fantazije to je sasvim dovoljno da igre uopste ne lice.Ako su ti slicni Generali i recimo Tib. Serijal onda slobodno mozemo reci da su generali isti kao warcraft samo sto ih pravi druga kompanija,sve ostalno je isto.Znaci necemo da pricamo o tome svi odavno znaju da EA samo pare traze i svi smo se na forumu vise miliona puta slozili da je Generals bio potez EA-a za jos kojom parom a da veze sa C&C-om nema.Jeste to dobra igra i sve to ali po meni netreba da nosi ime C&Ca.A sto se C&C4 tice......Mislim da dzabe sudite da je krs i tako to,ljudi igra izlazi 2010. godine a C&C3 je napravljen 2007. znaci 3 godine razlike,tako da nemozete reci da nisu imali vremena da je dobro odrade
|
P naravno da generali nemaju vreze sa ra ili c&c tib zato sto je to drugaciji univerzum,drugaciji pod naslov...
Isto kao sto se 2/3 ra dela razlikuju od c&c tib jer jer drugi pod naslov i drugi univerzum!
A sto se c&c 4 tice,neverujem da ce biti losa igra jer dok se god prave c&c igre ja sam sercan i ako c nesto zasrati vazno je samo da je igriva i zabavna igra na koju cu da trosim vreme (kao npr ra3).