Prikaz jedne poruke
Stara 8.7.2009, 18:53   #3616
Branislav Gavric
Banned

Član od: 11.4.2006.
Zahvalnice: 67
Zahvaljeno 32 puta na 19 poruka
Određen forumom Forum: predlozi & sugestije

Kada idem na "Pretrazi" pa na "napredna pretraga" pa onda na "ime autora" i u toj rubrici kucam (obicno) svoje ime, jer mi je tako najlakse da pregledam sve toppice u kojima sam ucestvovao, kako kucam svoje ime (B-r-a ... ) AutoComplete me prebaci na "Brana, Branislava i td).

Interesuje me da li mogu ikako da iskljucim ovaj AutoComplete (?)

Ponekad mi smeta. Zapravo - khm - UVEK mi smeta, ali dobro sad. Ovo iz razloga sto nekad isti kasni. Tako ja ukucam svoje (puno) ime i prezime (Branislav_Gavric) i pritisnem ENTER, a on tek ONDA "stigne" do "BRA" i prebaci me na drugo korisnicko ime, recimo BRANA i onda mi izlista njegove/njene postove.

Ovo mozda iz razloga slabe internet konekcije s moje strane (?)

Uglavnom, mogu l' ga kako iskljuciti (AutoComplete na forumu?)

Citat:
Ketchua kaže: Pregled poruke
Zašto se ovde uvek desi da kad moderator/saradnik kaže nešto, svi to prihvate kao stav redakcije? Pa zaboga, kad se iznosi stav redakcije, uvek se jave Voja, Chivan, Oluja ili Dukes...

Jel mi ostali sad treba u svakom postu da napominjemo da nije u pitanju stav redakcije, nego nas kao pojedinaca?
Ako smem da dam sugestiju i ako Vam je stalo do mog misljenja u vezi toga - moj odgovor je DA, UVEK, sitnim slovima, bar tako ste "mirni", u smislu (kratka recenica poput) "Stav moze ali i ne reflektuje stavove redakcije, bla-bla.."

Poz.

EDIT: U suprotnom sam ja prvi voljan da se "kacim" kao "krvopija" lol (SALIM SE!!!)
Branislav Gavric je offline