Re: Forum: predlozi & sugestije
Па требало би једно најмање 60 подфорума који би зјапили празни. Мислим стварно, зашто да се отвара подфорум о ИксПеу и поставља тему кад има главну тему а може и даје постави у кваровима или у ОС-овима.
Плус у једном посту си споменуо да када постављаш нову тему о Виндоузу стоји одмах поред Линукса. То апсолутно није тачно јер су овде одвојени форуми за Пингвине(Линукс) и за Прозоре(Виндоуз) а ако се нађе неко о МАЦ рачунарима одмах може то поставити у Оперативним системима.
А што се тиче форума који практикују одвајање ОС-ова то су првенствено форуми са 100 000+ чланова који имају модераторе на лагеру и имају преко милион тема. То практикују и МСФН форуми и слични али су такође они са пуно чланова и тема.
Такође, ако намјераваш долазити овдје све ређе, твој избор с којим се не би сложио јер напушташ један од најбољих форума везаних за компјутере(рачунаре) на Балкану.
Е сад приједлог: Зашто више стварно не апдејтујете квизове. Ако хоћете ја ћу волонтирати за ИТ Квиз мислим у питању су два мјесеца. А још колико има модератора(мислим 4) у квизовима мислим да би се то могло за два дана највише.
|