Uffff, dobro je što ništa nisam postovao ...
Mislio sam - generacija smo, svakom od nas je ponekad dovoljna sitnica da eksplodiramo (i sam se tako osjećam posljednjih mjeseci), a i imao sam slična iskustva kao Branislav, kad sam prije 6-7 godina na fitness dijelu foruma na Serbiancafe-u tražio neke vježbe za jačanje koljena (imao sam problema sa tetivama koljena na desnoj nozi, terapije nisu pomogle, pri pokušaju čučnjeva sam vidio sve zvijezde, ali, da ne odugovlačim) - a dobio sam kao odgovore samo gomilu gluposti tipa "... a šta će ti koljeno, imaš drugo...," "...bolje ti je da puziš...," "...ajde, brate, ako može roda stoji na jednoj nozi, možeš i ti ...,"
Jeste da sam tad baš bio prodimio, ali mi ni na kraj ovoga što imam umjesto pameti nije bilo da im postavljam ultimatume, tužim ih za mobing, prijetim odlaskom sa foruma ... - prosto sam rekao "hvala svima na pomoći" i obrisao nalog sa pomenutog foruma - nisam tip za svađu, pogotovo preko Interneta, više sam tipa "možda ja tebi jednom zatrebam.

"...
Elem, taman sam htio da poručim Branislavu da ne bi trebao da se nervira, da ignoriše poruke koje mu ne odgovaraju i da mirno odgovara, u stilu "... oprosti, ali stvarno mi je važno da riješim taj problem, pa ako ne želiš pomoći, ignoriši moja pitanja ...," i da su, ruku na srce, komentari na mjestu - današnji mobilni telefoni su uglavnom moćniji od starih mašina sa Windowsom 98, memoriju za 486icu je vrlo teško naći ("... izvadi memoriju, skeniraj je, pošalji mi sliku pa da vidim imam li te memorije...") itd...
Taman složio poruku, i vidim gomilu novih postova i saznanja o njemu

))))) A što je najgore, pokušao je da se pokaže kao duhovit tip ("... koliko vidim, jedino je rješenje DEL *.MDB"...")
Nikada nisam znao da procjenim ljude, stvarno