Prikaz jedne poruke
Stara 14.5.2009, 3:22   #18
Ilmarinen
Novi član

Član od: 14.9.2006.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 13 puta na 9 poruka
Određen forumom Alpha Protocol

http://www.sega.com/alphaprotocol/us/index2.html

Najnovije celjade Obsidiana koje se ispililo iz glave, all hail, Chriis Avellonea U pitanju jedan od retkih (ako ne i jedini) spijunski rpgova smesten u moderno vreme. I pored standardnih stvari kao sto su zanimljiv sistem/level up sposobnosti, conspiracy/shadow government osecaj, filmska akcija i vise nego pristojna grafika, obsidijanci su mu pridodali i jednu novotariju u svetu frpa: za razliku od svih dosadasnjih igara ovog zanra, gde je razgovor mogao da se vrti u nedogled biranjem razlicitih opcija u dijalogu i da se NPCjevi ponove po bilion puta tokom jedne konverzacije, ovde toga nema. Jer, iako ce postojati sistem razgovora koji se "grana" (kao u Falloutu/Arkanumu) ovde nece biti vracanja na pocetak.

Znaci jedan prolazak kroz razgovor - jednom pravite izbore prilikom pricanja, i to je to, sta ste rekli rekli ste, nema "povlacenja reci" (osim ako se ne pridrzavate dobrog starog save/load fazona kao pijan plota). Kazu da ovakva vrsta dijaloga doprinosi vise filmskom/real life osecaju tokom razgovora, te da umnmogome povecava replay value igre...Zvuci van, svake sumnje zanimljivo i ja sam vise nego zaintrigiran!

Igra izlasi na jesen...e ne da jedva cekam da uskocim u Bornove/Konerijeve cizme, pa jos rpg! people, verujte mi na rec, this is gonna be soooo sweeet
Ilmarinen je offline   Odgovor sa citatom ove poruke