Prikaz jedne poruke
Stara 18.5.2006, 19:35   #10
ctrl
Novi član

Član od: 28.4.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
Određen forumom Re: Sta da uzmem (slusalice)

Juce sam obisao BG uzduz i poprijeko i mogu reci da je ponuda katastrofalna pa cak i u prodavnicama gdje se ocekuje kvalitet. Da ne navodim brisace mi post. Rijec 'lager' vise nije u trendu, 'sutra svi dobijaju'.

Da li je sennheiser HD 205 (53 evra) naslednik 202 (45e), koji se vise ne proizvodi, kako mi rekose? Potpuno su drugacijeg izgleda. Ja sam razmisljao o HD 202 i AKG K 66 (40 evra) ali ih nemam gdje cuti. Ili bolje reci samo ih na jednom mjestu u gradu ima ali ne daju da se proba. HD 205 sam cuo i super zvuci na tamo nekom sistemu u odnosu na moje trenutne drekavce na kompu sa losom zvucnom. Inace slusalice koristim obicno ne vise od sat vremena neprestalno a pritom najvise slusam elektronsku muziku u mp3 formatu. Da li mi se onda isplati kupovati recimo HD 205? I da li uopste da razmatram AKG u odnosu na sennheiser posto mi je bitan bas? Koss ima samo na jednom mjestu ali koliko mi se cini value za njih je samo u visokim kategorijama. Grado, beyerdynamic, shure... nista na nasem trzistu. E da, zanimaju me samo sluske zatvorenog tipa.
ctrl je offline   Odgovor sa citatom ove poruke