Citat:
Prvo Anakin je covek (ljudsko bice). Pa posto neznas da ti objasnim sledece: midi-klorianski broj u krv pokazuje skolonost nekoga prema sili. Svi mogu imati midi-klorianski broj, od Rodhiana do Jawa. To ih nestavlja van svoje rase, nego oni su samo pripadnici svoje rase koji imaju asklonost prema sili. SVI imaju taj broj. Sve i jedno bice u Galaxy far, far away...
|
Ok, da probamo ovako. Koliko ljudi poznaješ koji nisu rođeni na planeti Zemlji ? Nijednog. Znači ne možeš znati za šta su sposobni ljudi u drugim galaksijama. Jel Anakin sa Zemlje ? Nije, već iz potpuno druge galaksije. Prema tome, I rest my case.
Citat:
Uostalom ko je neozbiljan? Tema je misljenje o Star Wars filmovima, cim ga ja kazem, a da je suprotno od necijeg, odmah me proglase glupim!
|
Ko te je proglasio glupim ? Molim citat.
Citat:
Tebi se svidja Star Wars (ili samo podrzavas Imzadi) na tvoj nacin, a meni na moj.
|
Ne, ne, ne... pomešao si... sviđa mi se Imzadi, a podržavam Star Wars

LOL
Šalu na stranu, ne samo što filmove gledaš površno, nego na taj način čitaš i postove. Neko ti pruži argumente i pokaže ti gde možda grešiš, a ti onda kao malo dete "Dobro, ja sam glup, neka, neka... glup sam...". Čoveče niko ti nije rekao da si glup, već ti ukazujemo gde si omašio poentu, na jedan fin i kulturan način, a ti se nama obraćaš kao da si u obdaništu. Ok, ako ćeš tako, ja se povlačim, samo promeni broj godina u profilu da ne pomisli neko da razgovara sa odraslom osobom.