Prikaz jedne poruke
Stara 27.10.2008, 20:25   #2
voodoo_
V.I.P. GNU/Linux

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.175
Zahvaljeno 5.002 puta na 2.915 poruka
Određen forumom Re: Konzolaska Civilizacija i Qzmin virtuelni dijalog

Kako misliš nije ništa rekao, lepo kaže:

Citat:
Sid Mejer (rezignirano): Gospodaru, sve sam uradio u skladu sa instrukcijama. Prilagodio sam Civ gameplay konzolnim igračima, smanjio trajanje prosečne partije sa dve noći na dva sata. Jedino se bojim da će ljudi na površini reći da je ovo Civilizacija za debile, a ne...
Belzebub: *Mhuuntweom* Neće, Mejeru. Sve je i dalje tu. Istraživanje, borba, kulturna, tehnološka, ekonomska i nasilna dominacija! (*puuwtroum*, nasilje!). To što si redizajnirao tehnološko drvo, smanjio broj tehnologija, jedinica i građevina samo znači da si kondenzovao najadiktivnije elemente igre, elimisao detalje koji podrazumevaju dugačke partije i dao konzolašima više vremena za obožavanje MENE, a manje za gledanje u TV ekran!

Sid Mejer: Ali morao sam da ukinem svaki oblik početnog podešavanja igre! Igrač će moći da bira samo nivo težine i civilizaciju koju vodi, nema „kastomizacije” terena, pravila, uslova za pobedu! Nema upravljanja radnicima, nema preraspodele štitova na ekranu grada, nema...
Belzebub: *Traubisodawluug* I ne treba da ih bude! Partije treba da budu kratke, izbora manje, a AI protivnici treba da budu veoma agresivni! Takođe, ukini sve suptilnosti u diplomatiji! Svedi gro komunikacije na ucene! Ucene! *Krumwumaha*
I to je to, sva suština ove igre. Opis ovakve igre nema nikakav drugi mogući pristup osim poređenja sa PC Civilizacijom, što je Kuzma i uradio. Ako očekuješ da ti neko od nule opisuje kako se igra Civilizacija, to je bezveze skroz...

Jedino što meni smeta su ove "ka-bum" onomatopeje, ali dobro.
voodoo_ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku voodoo_ na korisnoj poruci:
DeCoy (27.10.2008), Maladikt (3.11.2008), Wolverine (28.10.2008)