Prikaz jedne poruke
Stara 11.10.2008, 23:01   #103
Dimo
Starośeđelac

Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 417
Zahvaljeno 931 puta na 700 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Dimo Slanje poruke preko Skypea korisniku Dimo
Određen forumom Re: Grafičke kartice u prenosnim računarima

Što se tiče mjenjanja grafičke karte u laptopovima, nemoj na to da računaš, jer su takvi laptopovi izuzetno rijetki i mnogo skuplji. Kakvu grafiku dobiješ uz laptop, takva će ti i ostati. Možeš da mjenjaš hard disk, RAM memoriju, i u nekim slučajevima procesor.

Vezano za cijene u Beču, opet je diskutabilno da li ćeš naći HP dv5t sa 9600GT do 700 evra. Ja sam govorio o cijenama u Americi, gdje za 700 evra (930 dolara) možeš sklopiti sjajnu mašinu. Cijene u Evropi su mnogo veće, i cijene laptopova su prilično slične u Srbiji i zapadnoj Evropi. Doduše, tamo možeš naći Pavillion seriju, gdje spada dv5t, ovdje kod nas ne možeš ni toliko, a kamoli da razmišljaš o cijeni.

Što se konfigurisanja online tiče, ja to kod nas nikada do sada nisam vidio. Niti čuo za bilo kakve naznake pojavljivanja te prakse. Jednostavno, očigledno smatraju da još nismo na tom nivou, i kao tržište, a vjerovatno i sa drugih tačaka gledišta.
Dimo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke