LJUDIII!!!

POGIBE oko ovih torenata... imao sam adsl na jednom kompu kod sezama 512/64 i radilo je sve SAVRSENO... skidao sam sve super...
nabacim net na jos jedan komp preko rutera i net radi sve ok download brzina je oko 50 sa sajtova ali torrent HAAAAAAAOS... port mi nije forwardovan... e sad
problem je sto bi ja pratio sva uputstva da mogu... ali me UBIJA jedna stvar...
evo sta ja dobijem kad kucam ipconfig/all
http://i149.photobucket.com/albums/s...evetigacje.jpg
imam dve konekcije jedna je plavizub i to je ok... ali ova moja konekcija pise da ima 10.0.0.14 ip adresu?? kako sta?? zar ne trebam da imam 192.168... kako god... koliko sam ja shvatio, bilo bi sve ok da imam 192.168... adresu... pa nju i subnet mask i dns servere prepisem tamo kad idem u network conections pa na propertis na konekciju pa tcp/ip e tu prepisem sve sta treba iz ipconfiga i onda odem na podesavanja rutera preko 10.0.0.2. i tu idem na virtual server upisem broj porta koji sam uzeo da mi koristi utorrent (naravno iskljucim randomize port funkciju u utorrentu) i to bi trebalo da radi?? mozda gresim tako sam ja sve shvatio... problem je sto ja nemam 192.168... adresu sta da radim sad???

koristim 1.7.7 verziju ako je bitno
aj pa ako neko ima neki predlog
evo malocas sam kao zadnji pokusaj da nesto uradim restartovao modem olovkom i uradio sva podesavanja rutera ponovo, tj uradio sam ponovo sve ono sto pise na papiru koji se dobije uz ruter... kao uputstvo za instalaciju mislecji da ce ip mi bude 192.168... ali jok...
DAJTE POMOC NEKU!