Prikaz jedne poruke
Stara 27.7.2008, 13:37   #190
ezenkiel
Veteran

Član od: 22.12.2005.
Zahvalnice: 1.606
Zahvaljeno 524 puta na 179 poruka
Određen forumom Re: Da li su stare igre bile zabavnije?

Citat:
cope05 kaže: Pregled poruke
sve je to okej.danas je do jaja grafika igre izgledaju kao stvarnost,ali zar nije bilo zabavnije kada smo mesto crysis-a igrali npr. max payne i da li je nekog interesovalo to sto grafika nije ni tad bila nista specijalno???Da li je max payne morao da se vadi na dobru grafiku za sve propuste u igri???Danas su sve igre zasnovane na istim temama.Sad ce da dodje call of duty 5 i opet WWII , ali da li je to ono sto mi zelimo?Igra ce imati do jaja grafiku , bitke ce biti izmedju kazahstana i azerbejdzana (to je jedino sto nije bilo u call of duty serijalu),igra ce biti manje vise zanimljiva,i u svim casopisima igra ce dobiti manje vise solidne ocene.Stare igre su bolje zato sto su donosile ono sto su igraci trazili , a ne ono sto ce da pokupi najvise para i da digne ogromnu medijsku hajku.Jedina igra koja je danas ocuvala svoj kvalitet je grand theft auto zato sto ljudi naprave ono sto se trazi i iskoriste sve propuste iz prethodne igre i to poprave u sledecoj igri.Ta igra i eventualno half-life i warcraft ce se igrati dok postoji PC racunar
Ma u redu je to što kažeš, nego, ja Max Payne ne smatram za staru igru - doduše, vjerovatno bi trebalo Ja sam mislio na one "baš stare ..."

Također, i nove igre uglavnom donose ono što većina igrača traži - debilisane igre, sa šljaštećom grafikom, itd. Problem je što mi nismo u toj većini, takve igre traže bogati ameri koji će dati ogromne pare i čekati u redovima i za pingpong sa starwars tematikom. Da vidimo koliko bi se ljudi odazvalo da bojkotuje igre Electronic Arts-a, npr. Džabe mi na forumima čitamo kako je ta i ta igra očajna, i mislimo da cijeli svijet tako misli, ali, surova realnost je da ta i ta igra pobija sve rekorde u prodaji.

Ali, uvijek možeš naći neku igru koja će ti se svidjeti - rekoh ranije , meni je lakše, jer nemam puno vremena za igranje.

Isto kao što je i ranije bilo mnogo smeća od igara.
ezenkiel je offline   Odgovor sa citatom ove poruke