Citat:
fingerprint kaže:
Pa nisi bas u pravu. Ono sto mozes da radis napolju i sa stvarnim ljudima (igras fudbal, kosarku, sviras gitaru, jednostavno se vise isplati na SVAKOM polju) to i treba da radis tako. Ono sto ne mozes (jer se jednostavno ne isplati) - nemoj! U to 'nemoj' spadaju ubistva, pljacke i sl...
Sto se tice pljuvanja, samo iznosim svoje misljenje. Cini mi se da ga nisam izneo u temi za GH3
|
Dobro, možda sam ja malo preterao ali da ne znam o čemu se radi stekao bih utisak da ovakva vrsta igara ne zaslužuje ni u šali da se pomene.
Evo, kažeš da se fudbal, košarka i ostale stvari više isplati raditi u stvarnom životu nego za kompjuterom/konzolom. Ja nisam nešto sportski tip (sve i svašta sam trenirao i uvek posle nekog vremena pukne zbog nekog levog razloga...) i ne volim fudbal da igram. Košarku volim sa vremena na vreme ali fudbal nikako. Ali mi je zato zadovoljstvo da skoknem do druga da pičimo PES na PS2.
Tako ni nekome tamo liku nije važno da zna da svira pravu gitaru nego samo da se zabavi na što prostiji mogući način a da "svira".
Mišljenje je kao du*e... Svako ga ima i svakome smrdi. Eto, to ti je neko moje mišljenje.