Prikaz jedne poruke
Stara 8.4.2008, 15:58   #148
D.i M.e
Novi član

Član od: 3.4.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
Određen forumom Re: Umrežavanje desktopa i laptopa

Поздрав свима! Прочитао сам ову тему целу, а и још неке сличне на овом форуму, и на основу ње купио овај кабл који је требало, повезао ова два рачунара, унео оне IP адресе, исти Workgroup. Исто сам да би могао да приступам садржају једног са другог ишао на оно Setup home network, међутим никако не могу да видим садржај једног на другом. Када одем на My Network Places види се дељени садржај само тог рачунара, а кад са леве стране притиснем оно View Workgroup Computers виде се уредно оба рачунара, али кад пробам да приступим оном другом одбија ми приступ. Исто што сам сада приметио да када пробам да пингујем са првог на други избаци ми Request timed out док са другог на први ради нормално. (Е да, штиклирано ми је Simple sharing и искључио сам firewall, једино да можда не зеза NOD32 који имам на оба рачунара; имам и ZoneAlarm на једном али колико сам видео искључио сам га за мрежу.)
Значи моје питање је шта да радим да би ми ова мрежа прорадилам да би могао одређене директоријуме са једног и другом рачунара да делим?
Унапред се захваљујем на помоћи.
D.i M.e je offline   Odgovor sa citatom ove poruke