Prikaz jedne poruke
Stara 5.3.2008, 15:47   #16
JosJedanKorisnik
Član

Član od: 14.3.2007.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 25 puta na 18 poruka
Određen forumom Re: Sins Of A Solar Empire

ja sam igru "nabavio" sinoc i nije nimalo losa. Ukoliko oces lagano da se igras stavis neku malu mapu i onda laganica, a ako hoces da bas sebi zakomplikujes zivot onda stavis veliku mapu i gomilu AI protivnika i spektakl moze da pocne.

Graficki igra izgleda lepo i sto je najvaznije moze da se igra cak i na sempronu 2500+ sa 1gb rama i 6600 karticom (provereno, doduse ne na high).

najvise me je odusevio nacin kontrole svega i svacega. Nije da ponavljam opis iz novog SK, ali stvarno je interface odradjen za medalju. Samo me cudi da se niko pre nije setio da ovako nesto uradi.

sto se tice sporosti desavanja, ponekad zna da bude dosadno (narocito na manjim mapama) ali u isto vreme ti igra pruza mogucnost da uzivas u pogledu.

Mali hint: kada treba prebaciti flotu u space jump, a vucem sa sobom i velike brodove, prvo ih dovedem u pojas izmedju gravitaciong polja i onog spoljneg prstena i kada krecu u jump svi idu jedan za drugim. Posto sam se jednom z.... i poslao ih direktno iz gravitacion polja, pa su mi prvo stigle fregate, a onda teski brodovi i nije ispalo kako treba
JosJedanKorisnik je offline   Odgovor sa citatom ove poruke