None taken ^_^
Pazi, ja se ne igram na konzoli po 8 sati dnevno, pa da igre prelazim za 2 dana.
Otprilike ja na konzoli provodim 45-60 minuta dnevno.Cak ni vikendom ne igram vise.
Ranije sam na kompu stvarno mnogo igrao.Onda sam poceo sve manje i manje da se interesujem za PC igre, koje su postajale sve jadnije i jadnije i na kraju kupio PS3, jer sve sto hocu jeste da jednom dnevno ubacim igru i malo je odigram NE MISLECI na RRoD i slicne gluposti.Buka same konzole meni licno strasno smeta.
Za igre mi i nije problem.Evo npr. prva igra koju sam kupio bila je Oblivion.I danas, nakon mesec i po dana je igram.Ok, Oblivion jeste ogromna igra i sve to, ali posto ja stvarno ne provodim mnogo vremena za konzolom(ni priblzno koliko sam nekad provodio za kompom) igre mi dugo traju.Uostalom, jednom kad kupim novi komp odigracu sve Xbox igre sa grafikom jos boljom nego na Xboxu, ne misleci na kvarove i pregrejavanje(a za kontroler cu koristiti SIXAXIS

).
Mada, moram priznati da su mi glavni faktor pri kupovini, osim igara, bile tehnicke specifikacije u kojima PS3 naprosto oduvava Xbox(Xenon je smesan u odnosu na Cell, a RSX je jaci od Xenosa, bez obzira sta pricao MS-ov PR.).
A Blu Ray player mi je bio ogroman plus, jer sam se tako resio kupovine standalone playera u bliskoj buducnosti.