Prikaz jedne poruke
Stara 16.2.2006, 0:37   #12
void*
Član

Član od: 14.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 14 puta na 2 poruka
Određen forumom Re: Nedoumica <3DS Max)

Citat:
bobi kaže:
Ono sto me trenutno muci, jeste dosta osvetljenija scena, nego sto sam zamislio, zatim tu je kraj, prilicno glup, za koji jos nemam resenje.
Probaj da pomeriš sunce kako bi izbegao potpuno osvetljenu planetu (koja je, moram da priznam, dosta loše urađena i prilično kvari opšti utisak). Mislim da je za ovakvu scenu korisno da na objektima imaš duboke senke (u kojima svetlucaju razna svetla, na brodovima na primer). Takođe, probaj da povećaš kontrast pozadine, da je potamniš i dobiješ više crnine.

Efekat hyperjump-a je dosta dobro urađen, ali ne vidim da je brod posebno motivisan da sustigne ostale. Mislim da bi mogao da dodaš glow oko motora ili efekat potiska. Sviđa mi se i ono 'sevanje' u pozadini.

A što se tiče kraja, gde se flota zaputila? Koji je njihov cilj? Možda je dovoljno da uradiš jedan fade-out, kad ih brod sustigne? I da li im se brod uopšte priključuje, ili ostaje otuđen u nemapiranom sektoru inter-galaktičkog bespuća, gde mnogobrojne opasnosti vrebaju sa svih strana... :) Šalu na stranu, kao što je nesonjacc rekao, jedan grupni jump u hyperspace bi bio dobar izbor.
void* je offline   Odgovor sa citatom ove poruke