e ljudi probajte ovo mnogo je dobro !!!
www.talesofpirates.com znači zagarantovano ćete imati sate zabave
a sada da ukratko i da objasnim o čemu se ovde radi... igra je 350mb (ja sam se iznenadio da za igru od 350 mb može biti tako ok grafika) i redovno se izdaju patchevi sa u kojima dolaze novi questovi kojih i ovako ima dovoljno...igra se počinje tako što postoje 4 "rase" do 10 lvl su svi isti e onda se kasnije bira dal ćeš biti warior,hunter,mage...kako se napreduje sa lvl klase se mogu unapredit tako da hunter može da koristi puške ili pištolje, a warrior postaje "Champion" sa svakim dobijenim lvl naravno kada se pređe 10 lvl dobije se 1 poen sa kojim se unapređuju magije (magije prvo treba kupit i kasnije unapređivat) otprilike to je to igra je šarena i lepa za igranje pa ko oće možemo napraviti Guild ja sam na tresure island serveru da inače postoje 3 velika kontinenta u igri i za iznenađenje je koliko je igra ogromna.
edit: a ja zaboravio reći glavnu stvar ove igre kada se dođe do 15 lvl možete da kupite brod i da ga budzite e to daje dodatni šmek ovoj igri,kontinenti su ogromni u igri al mora su još veća i tu je prava zabava