Citat:
Bolzy kaže:
Aj sada jedno ozbiljno pitanje... Odlucio sam da igram sa nekim spelcasterom.
Tu su:
1) Warlock
2) Wizard
3) Sorcerer
E sada, znam da Warlock moze samo da pljune pod prozor Rageru sto komsiji daje prednost...
Sorcerer ispada jer nema neke prednosti: - Can cast more spells per day than a wizard can.
- No need to find rare scrolls to learn rare spells.
Wizard je solidan...
Sta kazete? Jel je warlock dobitna kombinacija kao i WoW-u 
|
Da bi igrao kao warlock moras biti evil ili chaotic. Obrati paznju, u MotB je jako lako promeniti alignement pogotovo sa chaotica na neutral ili lawful.
Posto si nov u ovome, bolje uzmi sorcerera, jednostavniji je od wizarda.
Citat:
Braveheart kaže:
Mudri ljudi pomagajte!Imam problem sa ogledalima tj. totalno sam zaglavljen u Academy istructors quarters.Jednostavno ne mogu da provalim kako da ih postavim a da konacno dobijem soul koji je u glavnoj hali?
|
Sta je "glavna hala"?
SPOILER: Ogledala postavis tako da bacaju zrake dok ne dodju do prepreke, naime regala za knjige. Razbi to i iza ces videti vrata. Namesti jos nekoliko ogledala tako da se zrak nastavlja do sobe koja lici na onu odakle zrak polazi. U drugoj sobi ostavi jednog lika da ceka na "stand your ground" a sa glavnim likom idi u prvu sobu i stani u onaj krug i aktiviraj zrak. Zrak ce se odbijati od ogledala sve do one druge sobe, gde ce se pojaviti "anti-tvoj lik". Pricaj sa njim s likom koga si ostavio tamo i dobices jednu dusu.