Citat:
PAIN kaže:
Mora mala ispravka  .Iako nosi BF oznaku u sebi(navili smo na gaming monitore)on je predvidjen da bude nesto kao PVA monitor za low budget.S tim sto nije PVA  .Dakle graficki dizajn i tako to za malo para.Kvalitet slike je neuporedivo bolji od npr. 931,932,940BF,931C(pogotovo od ovog zadnjeg, mnogo nepriraodne boje).Ovo znam iz licnog iskustva jer i sam posedujem 960BF.
Sto se tice igranja i tu se nece pogresiti.Iako malo igram, provrteo sam STALKER,Pray i tako to i prilicno sam zadovoljan.
|
Cek cek malo... ?
Sto se tice monitora, par pitanja, mislim da nije off topic jer covek kupuje izmedju ostalog i monitor... Ja imam 17" CRT, pa bih trebalo uskoro neki 19" TFT za GAMING... Mislio sam na 931BF...
Pogledah cene iz jedne firme (znaci da uporedim koliko kostaju ti monitori koje si naveo).
931BF 250e
932BF 267e
931C 280e
960BF 237e
Sva 4 monitora imaju gotovo iste karakteristike (960BF ima 4ms odziv a ostali 2ms, 931C ima 250cd osvetljenje a ostali 300cd, to su razlike, dakle nista znacajno)...
Po cemu je tebi 960BF ispred svih ostalih ? Kakav je sto se tice ergonomije, na primer dole pomenuti LG se veoma lako okrece oko horizontalne ose...
P.S. Ne tvrdim suprotno od tebe, totalni sam laik sto se tice TFT monitora...
Poslednjih par dana je bio kod mene rodjakov LG 1953S-SF i moram reci da mi se uopste nije svideo, ok prelazak sa CRT na TFT nije lak

, ali brate gledam sliku na desktopu dole mi je svetlija gore tamnija, jedino da sam se odaljio par metara od monitora...