Citat:
Rocker kaže:
Kakve veze ima? Kao neće moći da bude iskorišćen njen potencijal zbog sporosti PCI-E magistrale, a ovamo par puta brži 8800Ultra radi bez frke. Ma samo da se pojavi, biće to best buy kartica. nVidiji je očajnički potrebna takva jedna kartica jer je 8600 serija preskupa za ono što nudi.
|
Pa ne kazem ja da nece biti kompatibilne, naravno da hoce. Vec samo prenosim deo vesti sa onog sajta. Mislim da smo to oko slotova prostudirali skorije.
Nego i ja sada cekam to, mislio sam da uzmem 8600gt glh ali mislim da se isplati malo sacekati.
Citat:
mad_skillz kaže:
realno GTS 320Mb je spao na 250evra..ljudi gde cete vishe stvarno..ja kad sam je uzeo bila je 330..mislim stvarno za te pare nema bolje..7900GTO je bio toliko a ova nudi skoro duplo toliko za isti novac.. 
|
Kazu kako se pre ocekivalo od svake nove generacije da donese dvostruko vece brzine (i bilo je tako)) sada ova donosi trostruko vece.

Mislim da 8800gts nece jos mnogo padati, mada se pominje neko padanje cena pred novu godinu, znaci da ako 8800gts padne na recimo 230 onda bi ova nova navodno 8700gts bila recimo oko 180.