Prikaz jedne poruke
Stara 30.7.2007, 13:14   #35
HEHAD
Član

Član od: 31.1.2007.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 15 puta na 11 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku HEHAD
Određen forumom Re: Battlefield 2 zona

Citat:
=(UNP)=Destroyer kaže: Pregled poruke

ciao ljudi imam jedan veliki problem ko moze da mi da informaciju?
doso sam prosle godine za Beograd a roden i ziveo un nemackoj pa sada hocu da poludim!
prosle godine u 10tom mesecu sam se prijavio kod sezampro za vecu konekciju da mi mogo da igram Battlefield 2 ali nista do sada od toga!!!!!!
jeli moze neko da mi kaze kako ja ovde na Avali mogu da dobijem internet mrezu vecu nego50,6kbit/s ?
ako treba drugog providera posto nisam odavde nemam pojma eli je uopste moguce a meni dode da poludim bez Battlefield nisam igro skoro godinu dana ljudi pomognite mi molim vas cena mesecna za placanje providera nije bitna ja bi placo i 100 evra ako treba samo da mogu opet da igram Battlefield help me please!

UPOMOC HELP HILFE

=(UNP)=DESTROYER
Nadji nekog od wirelless provajdera,ima ih nekoliko u gradu.Uz dobru opremu(150-200 eur) ćeš moći da imaš dosta korektnu konekciju.Ja sam koistio dugo wirelless dok nisam dobio adsl,i nije bilo tako loše.Inače te potpuno razumem,jer i ja sam BF faatik,i kriziram šak i kad odem na more što ne mogu tamo da igram svaki dan

Potraži koji provajder nudi usluge kod tebe,pa se javi da proverimo da li je dobar.

Poslednja ispravka: holodoc (31.7.2007 u 16:37)
HEHAD je offline   Odgovor sa citatom ove poruke