Citat:
isoka cena, nedostatak dobrih igara. Konkurencija: X360 koji se već godinu dana prodaje. Wii koji je neverovatno jeftin. A PS3 se i dalje prodaje, u poređenju sa X360 u ovo doba godine, čak mu i ide bolje. Problem je što su ljudi očekivali da ide k'o alva, pa se sada svima čini da je u nevolji.
|
Ovako nesto je realno stanje stvari.
Citat:
Zapravo, kupi ti PS3 za 700EURa, pa uzivaj u one dve ekskluzivne igre. Bio bi glavni baja u kraju...
|
Ja sam vec glavni baja onda
Citat:
Ma, da Wii ne valja, zato se i tako slabo prodaje..
|
Ja nisam rekao da se Wii ne prodaje to ti tripujes . Pitao sam te KOJE HITOVE WII ima? Nemoj mi samo reci zeldu

Svi znamo zasto se Wii prodaje.
Citat:
Koliko je X360 nakupio hitova? Pa, sigurno vise nego PS3, stoga je pametnija kupovina u ovom trenutku (a verovatno i narednih godinu i kusur dana).
|
Koliko je xbox duze na sceni?
Citat:
Ne prave developeri igre radi tvog zadovoljstva, vec da bi zaradili pare. Boli njih uvo za koju platformu programiraju ako im to donosi novac. Drugo, da li stvarno mislis da ako Micro$oft do kraja 2007./pocetka 2008. godine proda nekih 15-18 miliona konzola, a Sony 8-10 miliona (ako budu imali srece), da ce iole pametni developeri da jednostavno ignorisu 18 miliona igraca Xbox 360 konzole i slepo prave ekskluzivno za PS3? Ma, daj... Isto vazi i u obrnutom slucaju - zasto (osim ako nisi potpisao ugovor o ekskluzivnosti) okretati ledja vlasnicima drugih konzola i ostajati bez zarade? Buducnost razvoja igara lezi u proizvodnji za vise platformi uz nekoliko first-party ekskluziva za pojedine sisteme. Malo je verovatno da ce third-party razvojni timovi praviti mnogo exkluziva za neki sistem (bilo koji)...
|
Jaki developeri ce da prave cross-platform igre u vecini slucajeva.
Hoces da kazes da ce da zanemare par miliona prodatih ps3 kopija