"Sta je xbox360 uradio za to vreme uradio je." Znaci, po tvojoj logici, PS3 se pojavio i samim tim su ostali nebitni? Nije nego... Vidim kako se PS3 dobro prodaje. Prodaje se najslabije od svih aktuelnih next-gen konzola (dakle, X360, Wii i PS3 su u pitanju), nema mnogo ekskluzivnih igara da ponudi, najskuplji je, on-line igranje tek sada pocinje da hvata zalet... I ipak se jos uvek pojavljuju ljudi sa pricom kako je PS3 odlicna kupovina

. PS3 ce biti isplativ negde tamo sredinom 2008. ako mu obore cenu i kada se pojave njegovi najjaci aduti - MGS4, Tekken 6 i FFXIII. Zasto bi IKO razuman kupio konzolu od koje jos uvek ima samo obecanja i screenshotov-e iz igara koje ce se pojaviti tek za godinu i vise dana. Aj da je konzola jeftina, ali bre 600EURa! ! ! Xbox 360 mozes da nabavis za 400EURa i pritom imas veliku biblioteku igara. Interesantno je kako se ljudi najcesce ne vode razumom kada kupuju konzolu, vec cistom tvrdoglavoscu i emocijama. Pa, ja kada bih birao izmedju Xbox 1 i PS2 konzole,
uvek bih izabrao PS2 zato sto je isplativiji i ima veci izbor igara, a po mogucnostima (grafickim) se i ne razlikuje previse od Xbox 1 konzole.
Danas, da hocu da kupim next-gen konzolu, kupio bih Wii zato sto mi se cini najzabavniji. Ako nema Wii-a, na drugom mestu je Xbox 360 jer ima dosta igara i nije preskup. PS3 bih kupio samo ako bih STVARNO zeleo da imam konzolu da se hvalim po kraju i da sam totalno lud da prospem 750 EURa za konzolu sa dva dzojpeda, bez igara (pricam o cenama u Srbiji, naravno).
Da, PS3 je izuzetno komplikovan za programiranje. Pusti pricu "jednostavnije je nego za PS2", nego ga uporedi sa X360 konzolom koji je relativno jednostavan za programiranje.
Inace, pricu zasto je PS2 postao toliko popularan smo "prezvakali" u ovoj i susednim temama, i stvarno me mrzi da se ponavljam (i ja, i ljudi koji su ucestvovali u diskusiji...)