Prikaz jedne poruke
Stara 5.5.2007, 15:51   #99
Magneto
Starosedelac

Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
Određen forumom Re: Star Wars saga

Citat:
Ocelot kaže: Pregled poruke
Izgleda da sam ja jedan od retkih kome je drago što je i stara trilogija "podmlađena" novim specijalnim efektima i koji voli sve filmove podjednako.
Moglo je to mnogo bolje da izgleda glede specijalnih, kompjuterskih i vizuelnih efekata i kada su u pitanju dva poslednja dela, a naročito poslednji (RotS). Borba Sidijusa i Vindua, po tom pitanju, mi je na momente bila smehotresna, na primer.

Što se glumačke postave tiče, da, i tu je mogao da se obavi mnogo srećniji izbor na gotovo svakom mestu, izuzimajući Kristofera Li, koji se fantastično saživeo sa likom kojeg je igrao (Duku). Međutim, daleko je to od očajnog, Natali Portman i dečko koji glumi Anakina - Kristijansen? - nisu loši za te uloge, ali tog nekog "iskrenog glumačkog entuzijazama" ipak nema u dovoljnoj meri. Čak je i McDiarmid trebao da se osveži nekim drugim glumcem. Ne bi škodilo.

Treća stvar su velike nekonzistentnosti i nelogičnosti u radnji i priči. I pored toga što ih ima podosta i što pažljivijoj publici mogu lako zasmetati, SW uvek sve to uspešno nadomesti atmosferom, gde i leži najveći uspeh (i prijemčivost) svih epizoda.
Magneto je offline   Odgovor sa citatom ove poruke