Prikaz jedne poruke
Stara 4.1.2006, 21:46   #114
101st Airborne
Veteran

Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 36 puta na 29 poruka
Određen forumom Re: ElderScrolls Oblivion

Prvo mi pada napamet ovo za gradove - to je problem svih RPG-ova. Svaki, ali bukavlno svaki grad je zapravo selendra koja simulira grad - tu su trgovci, jos par objekata i to je to. Kad saberes kuce i zgrade, u vr' glave "grad" ima 150 do 200 stanovnika. Glupost, ali izgleda neminovnost.

Sto se tice mnostva objekata i knjiga, ne slazem se da je to problem. Jednostavno to je bio njihov nacin da prave atmosferu. Knjige je zaista i prave, ako se udubis i povezujes stvari, dogadjaje i mesta.

Ta izgubljenost jeste problem, ali je i realna. Ti si u novom svetu, koji je ogroman, polako ga otkrivas itd. Meni je vise bilo zanimljivo nego sto mi je smetalo. Gomila questova takodje - jednostavno, oni su tu. Neko ce ih naci, neko ne. Zato je svaki prelazak unikatan.

Disbalans u igri jeste prisutan i problem je. Problem je sto se i jednostavno moze mnogo dobro proci kradjom. Ponekad pomislim da su likovi coravi i debili. Ukrades mu zlatnu masku iz radnje i onda mu je prodas. Bez veze.

Nekih stvari se jednostavno ne secam. Ni bagova ni AI-a. Secam se da je borba bila smorna.
Sve u svemu revolucionarna igra sa svojim manama. Dao bih joj vrlo jaku cetvorku.
101st Airborne je offline   Odgovor sa citatom ove poruke