tema: TV serije
Prikaz jedne poruke
Stara 25.3.2025, 17:00   #6597
pentraksil
Deo inventara foruma

Član od: 14.4.2007.
Zahvalnice: 4.593
Zahvaljeno 3.925 puta na 2.444 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pentraksil
Određen forumom Re: TV serije

Citat:
Pipboy kaže: Pregled poruke
Ništa specijalno, iskreno (minus to što je snimano iz jednog kadra, posebno četvrta epizoda gde su u to trebali da ukalkulišu i scenu vožnje tamo i nazad, što je odrađeno za medalju). Epizode su previše razvučene i nefokusirane, što je u skladu sa time da se prikaže nerazbijen sat realnog vremena iz celog narativa, ali oseća se previše praznog hoda (najmanje u četvrtoj epizodi opet). Treća epizoda je mučenje za gledanje, nepotrebno predugačka i neuverljiva u sijaset delova, sa socijalnom "radnicom" koja deluje kao ukras za loš performans glavnog dečkonje, koji tek tu i tamo isporučuje ono što je zamišljeno. Grejam Norton iskusno vadi na svojim (razbacanim) leđima sve u finalu, savršeno je odglumio to što treba, sve ostalo je tanko i bolje bi pristajala neka "normalna" forma, sa više kraćih epizoda i više uvida u različite perspektive različitih likova. To što se ne vrti sve oko glavnog slučaja, već više o tome kako on utiče na ljude okolo, je takođe za pohvalu.
Moracu da se slozim. Prva je bila zaista odlicna ostale su....meh.
Odlicna tema i poruka, odlicna gluma pojedinaca i tehnicke stvari su zaista impresivne. Ovo ostalo po meni nista posebno. Ocekivao sam mnogo vise, na silu sam je zavrsio. Inace, Stiven Grejam Grejam Norton je takodje odlican ali je ipak voditelj
pentraksil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke