VRR je ako ne zelis da zaklucas frejmove ali ako osciluju mnogo i secka u konstantnoj frekfenciji seckace i na VRR .Ako volis da imas jednak frejmrejt kroz celu igru VRR nije opcija. Jer ako imas jednak frejmrejt ne treba ti VRR .
Licno mi uvek konstantan broj frejmova gde je donjih 1% isti kao prosek uvek bolji.
Sve dok mogu da broj frejmova pogodim sa Hz monitora ili 1:1 ili 1:2 sto kod mene se prevodi u 60fps ili 72fps. Mogu da stavim monitor na 165Hz jer ima ugradjen overclock u opcijama (nije mi jasno zasto se zove overclok kad je prosta opcija u meniju monitora) ali mi 144Hz i 120Hz sasvim dovoljno.
Dobro je da kartica ima makar 20% od full load lufta da ako naidje na trenutno opterecenje ne obara frejmove nego podize load.
Jedino da bas ocu da igram igru koja pada stalno ispod 60fps dobrano koristio bi G-Sync , tako mi jedino ima smisla.
Naravno ima i drugih filozofija kako se igra igra nije ovaj "sistem" bogom dan ali ima smisla i prednosti.
Ima likova koji nikad ne koriste ni jednu AA tehniku npr. Smeta im sto "muti sliku" a ne smeta im razlivanje ivica . Svako ima svoji pristup a mnogi ne pipaju opcije kako puste igru tako sem ako nema vecih problema. to je radikalan pristup za nekog ko drzi MSI Afterburner OSD na on/off

ali sta da se radi.
Elem ovo iz videa drzi nadu. Nesto mi govori da nije revolucionarna ni masterklas igra kao orginali ali da je daleko od nekog flopa i slicno . Drugim recima nece biti razocarenja.