Prikaz jedne poruke
Stara 3.6.2024, 8:09   #235
dex3108
V.I.P. Test Play

lan od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.668 puta na 4.100 poruka
Određen forumom Re: Novi GTA

Citat:
Љуша kae: Pregled poruke
Ово је понижавање пи си играча. Третирају нас као земље трећег света.

Треба да сви пи си играчи света будемо сложни и бојкотујемо игру и куповину исте. И да им покажемо да тако са нама не може.
Lol pa da se ne moze tako sa PC igracima bila bi igra napolju za PC day 1. Jednostavno znaju da im PC prodaja nije presudna za zaradu, fokusiraju se na jednostavniji I zakljucan hardware I onda kada izbace za konzole predju da se bore sa PC verzijom.

Koliko god mi htjeli priznati ili ne Rockstar igre su izuzetno kompleksne ispod haube. A nakon GTA IV R* je zaista podigao kvalitet svojih portova I za tako kompleksne igre one su po izlasku kako na konzole tako I na PC poprilicno ispolirane I bez bug-ova. U poredjenju sa drugim igrama razlika je vise nego ocigledna.

Mogli bi oni izbaciti PC port day 1 ali vjerovatno bi kvalitet I performanse bile losije na svim verzijama.

Mislim koja je poenta igara ako cu ja cekati godinu dana da iskrpe sve. Evo cekam da Starfield iskrpe a uzeo igru day 1, Jedi Survivor cekao mjesecima I nisam docekao da poprave, Dragon's Dogma 2 takodje ima problema. Tako da dodje na isto, dobio igru day 1 pa cekao godinu dana da iskrpe sve ili dobio igru godinu dana kasnije zakrpljenu.
dex3108 je sada online   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledei korisnik se zahvaljuje korisniku dex3108 na korisnoj poruci:
misterycracker (6.6.2024)