Citat:
Dantheus kaže:
Ti opasno tušiš, čak i ja, koji samo povremeno (brzinski) bacim pogled na nekoliko tema na forumu sam najviše zapamtio tvoja zakeranja u vezi raznih sitnica... Podsjećaš na gastarbajtere koji dođu preko ljeta na mjesec-dva pa ih svi zaobilaze na kilometar (vjerovatno će tako biti i sa tobom na forumu ubuduće) jer ne mogu živjeti od njihovih pametovanja i priče kako je tamo sve bolje i kako ovdje ništa ne valja i njihovih lekcija o tome kako bi trebalo da se živi...
Očigledno je da troluješ i očigledno je da ovakve postove pišeš samo zato što se bolje osjećaš kad prosipaš pamet okolo. Nemoguće je da još uvijek nisi ukapirao da je zainteresovanost za časopise davno opala pa samim time opada i kvalitet istih, jer se prelazi na brže načine informisanja. Ni PC Gamer i ostali nisu izuzetak, samo ti nisi primjetio.
I koliko vidim, nije istina da ekipa SK nije uradila ništa po tom pitanju, otvaranje yt kanala je dokaz da pokušavaju koliko-toliko uhvatiti korak sa vremenom...
|
Grešiš. Ja SK čitam od '86, i kad kažem da im opada kvalitet, mislim da im opada u odnosu na ono kakvi su bili. Pročitaj neki od starijih brojeva, pa ćeš shvatiti.
SK je, svojevremeno, pokrenuo jedan od prvih mailbox servisa u YU. Davali su šeme kako da se napravi modem. Pokrenuli su BBS, kad je internet ovde bio dostupan samo na par fakulteta.
YT? Pokrenuli su kanal, ali dosta kasno. YT odavno nije ono što je bio pre 15ak godina. Danas aktuelne neke druge platforme. Interakcija s čitaocima? Ne postoji, osim grafičkog urednika, koji jedini iz redakcije ima volju da udje u neki razgovor.
Sve više kasne za vremenom, a ja stvarno ne bih želeo da se ugase.