Prikaz jedne poruke
Stara 14.12.2023, 8:41   #16079
Pipboy
Starosedelac

Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 829 puta na 496 poruka
Određen forumom Re: Dnevnik gledanja filmova II

Citat:
Rilex kaže: Pregled poruke
Meni ovi filmovi uopste nisu jasni, ko ih pravi ovakve, za koga, i kako dobijaju visoke ocene?
Nije problem da film traje 2 i po, i to jako usporenih sata, ali
Spoiler za :
onda mora imati nesto jako na kraju da opravda tako spor tempo, mora imati nesto sto bi isplatilo ulozeno vreme. Ovako, sta se desilo na kraju? Koja je poenta? Nista nije razjasnjeno i osecam se prevarenim

Pa, s obzirom ko izvršni producenti filma, ja bih rekao da je poenta...

Spoiler za Spoiler:
...dali smo vam maksimalan komfor u životu, ne očekujete da ćemo mi (establišment) sada nešto da se cimamo kada dođe do nekog pi*vajza kojim nismo sposobni da upravljamo. Eto, upozoreni ste na vreme, good luck and good night.

DUST TO DUST

https://www.imdb.com/title/tt11000406/

Kvalitetan kineski drama-triler o najvećoj oružanoj pljački banke u istoriji zemlji iz sredine 90-ih, sa istragom i potragom za dvojcom inspiratora koja se zatim protegla na par decenija kasnije. Kvalitetno, realistično i životno snimljeno, sa odličnim glumcima i momentima (bez obzira da li je u pitanju eksplozivnija prva polovina ili smireniji i "dramskiji" ostatak filma), uz jedinu zamerku u vidu utiska da su dvojca kriminalaca pred kraj možda malo previše humanizovana.
Pipboy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke